RADIOSITE Fórum

• Kék Duna Rádió

#152549  Szerző: Kovi02

LuciFerko írta:
frekivadasz írta:Elindult Esztergomban az ideiglenes sugárzás.

PS: KEK DUNA
PTY: Pop Music
PI: B733
ECC: 0E
RT: ELOADO - SZAMCIM <- ha ez így kevesebb 32 karakternél, akkor duplán van kiírva
Pontos időt küld, és tényleg pontosan.

Polarizáció valószínűleg V, de a vízszintes antennával is hajszálnyival marad csak el a jelszint a függőleges mögött.

Reggel 6 után néhány perccel meghallgathattuk az óra felkonfjainak elkészülését is Meghan Trainor - All About That Bass c. felvétele közben :)
Freki? :)

98,1

http://radiosite.hu/index.php?option=co ... &Itemid=99
 #152545  Szerző: LuciFerko

frekivadasz írta:Elindult Esztergomban az ideiglenes sugárzás.

RT: ELOADO - SZAMCIM <- ha ez így kevesebb 32 karakternél, akkor duplán van kiírva

Polarizáció valószínűleg V, de a vízszintes antennával is hajszálnyival marad csak el a jelszint a függőleges mögött.

Reggel 6 után néhány perccel meghallgathattuk az óra felkonfjainak elkészülését is Meghan Trainor - All About That Bass c. felvétele közben :)
Freki? :)
 #152543  Szerző: frekivadasz

Elindult Esztergomban az ideiglenes sugárzás.

#149576  Szerző: LuciFerko

Kovi02 írta:
LuciFerko írta:
Kovi02 írta:103,8-al valami van,amikor pár napja jártam Fehérváron,az adótól 500m-re szétcsapta a 100-108 mHz közti részt(a FeZen-t és a 100,5-Class t nem nagyon nyomkodta még.),az RDS +,- 0,2mHz-n lejön ,és nagyon szarul szólt :vomit: .
Egyébként zeneileg/arculatilag még mindig ez a legjobb fehérvári,de mondjuk az eléggé idegesítő,hogy egy új dance/rnb zenére benyomnak egy 15-20 éves régi magyar zenét :vomit:
Ha az adó mellé mentél, akkor nem csodálom :) majdnem 1kW h polárban egy panel tetején.
Az MKR adója helyileg amúgy hol van? Annak az RDS-e is ugyanezt csinálja,de úgy,hogy nem is "zörög" át 96,1-ről 96,2-,3 ra.(gyengén jött a Fortuna a 96,3-on,erre meg megjelenik ST+TP jel és bejön az MKR RDS ID-je :shock:
Donát utca 92! Ugyan onnan megy a Fehérvár Rádió is.
 #149572  Szerző: Kovi02

LuciFerko írta:
Kovi02 írta:103,8-al valami van,amikor pár napja jártam Fehérváron,az adótól 500m-re szétcsapta a 100-108 mHz közti részt(a FeZen-t és a 100,5-Class t nem nagyon nyomkodta még.),az RDS +,- 0,2mHz-n lejön ,és nagyon szarul szólt :vomit: .
Egyébként zeneileg/arculatilag még mindig ez a legjobb fehérvári,de mondjuk az eléggé idegesítő,hogy egy új dance/rnb zenére benyomnak egy 15-20 éves régi magyar zenét :vomit:
Ha az adó mellé mentél, akkor nem csodálom :) majdnem 1kW h polárban egy panel tetején.
Az MKR adója helyileg amúgy hol van? Annak az RDS-e is ugyanezt csinálja,de úgy,hogy nem is "zörög" át 96,1-ről 96,2-,3 ra.(gyengén jött a Fortuna a 96,3-on,erre meg megjelenik ST+TP jel és bejön az MKR RDS ID-je :shock:
 #149570  Szerző: LuciFerko

#149567  Szerző: Kovi02

103,8-al valami van,amikor pár napja jártam Fehérváron,az adótól 500m-re szétcsapta a 100-108 mHz közti részt(a FeZen-t és a 100,5-Class t nem nagyon nyomkodta még.),az RDS +,- 0,2mHz-n lejön ,és nagyon szarul szólt :vomit: .
 #137523  Szerző: Csongii

Meglepődtem ma, hogy már itt is MTI hírek vannak. :o
 #134992  Szerző: kJoe

eddig a helyi szerkesztésű hírek miatt kapcsoltam oda, mert 10 perccel (+- 5perc) előbb adják mint a többin, de már néhány hete csak MTI hírek vannak (lehet csak hétvégén, máskor nem hallgatom)
műsorvezetés is csak szombaton van, vasárnap nincs
a kívánságműsoron kívül van itt bármilyen műsor amúgy?
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 47