Uraim!
Megpróbálok finoman, korrekten fogalmazni, tekintettel az itt uralkodó óriási ellenszélre.
Tudja itt mindenki, hogy én fidesz-szavazó vagyok, és én is tudom, hogy valószínűleg már az egyetlen ilyen vagyok ezen a fórumon. Nyilvánvaló, hogy mondhatok bármit, le leszek oltva, mert fontosabb az agymosott, vallás-szerű politizálás az ál-baloldalon, mint a gondolkodás utáni megszólalás.
Tehát, tegnap volt egy viszonylag jelentős tüntetés a Fidesz ellen, ami alapból óriási dolog, mivel valamirevaló tüntetés eddig csak a ma ellenzékben lévő bűnözők miatt volt. A tegnapi is csak "viszonylag" volt jelentős, akár a létszámot, akár az okot vesszük. Optimista szocionista sajtóhírek szerint lehettek akár 15000-en is, ami önmagában is maximum jelentősnek nevezhető, de semmiképp sem nagyszámúnak. Az ok meg hát állítólag (szocionista sajtóhírek szerint) a Fidesz politikája, korrupciója, bűnözése lenne, pedig hát nem...
Az ok az internetadó. A tüntetők átlagéletkora vagy 25 év, tehát mondhatnánk, hogy ez egy torrent párti megmozdulás volt. Hozzáteszem, én sem értek egyet az internet megadóztatásával, de hogy havi 700 forint miatt törni-zúzni kéne, nem hiszem. Ha ezt a gyurcsótány, a senkiházy vagy a libajnai találta volna ki, én akkor is elítéltem volna a randalírozást. A tüntetők sem tettek tegnap ilyet, amíg valóban tüntetés volt, az úgy zajlott, ahogy egy európai országban kell. Utána indult a műsor a Lendvay utcában, ami már politika volt. Rombolás ellenzéki módra. Bizonyám, merthogy az a kb. 500 fős csőcselék, aki ott megjelent, nem vett részt előtte a tüntetésen. Ott meg már ezek lesz@rták az internetet, csak a "mocskos fidesz" számított meg a rombolás. Érdekes módon egy-két ellenzéki csinovnyik (persze csak magánemberként) megjelent, csak úgy spontán, csodálkozni.
Na, most lehet köpködni meg oltogatni engem, úgy, ahogy a "baloldalon" szokás...