kukac írta:En mar a szocionista kifejezes hasznalata utan megelolegeztem ezt 
jó, hát lehet zsidózni, meg cionistázni, meg gonosz összeesküvőzni, de kezdjük azzal, hogy a zsidó vallásúak legnagyobb többsége nem liberális, hanem ugyanolyan csőlátású fundamentalista fasz, mint a kdnp keménymag (nem a keresztényekkel van bajom, sőt. hanem a kdnp-s - egyébként állítólag "álkeresztény" - politikusok egy részével), és folytassuk azzal, hogy én is akkora bibsi vagyok, mint a ház, cserébe nem vagyok vállalatigazgató, hanem egy szaros nonprofit, ön-el-nem-látó portált üzemeltetek hobbiból - azért, hogy ez az olvasóközönség/fórumközösség megmaradjon, amíg szét nem esik teljesen -, ami a rádiózással foglalkozik, kommunikációs segédmunkás vagyok egy kis cégnél (mert gecire tanultam/tanulok, meghúzott gatyamadzag mellett és protekció nélkül), és a hónap végére rendre elfogy a pénzem. és ebből a körből kábé hasonlókat ismerek. és ez nem azért van, mert balfasz vagyok, hanem azért, mert hitler óta kibaszott retvedékes tévhitekkel basszák az emberek agyát bizonyos emberek. azok, akik sosem tartanak önvizsgálatot és minden nyomorukért képesek valaki mást okolni.
attól, hogy vannak gonosz, világot kizsigerelő nagyurak, még nem hiszem, hogy bármi jelentősége lenne annak, hogy mennyire van metélve a farka, meg ki volt az öreganyja.
a cionizmusról meg itt van egy átfogó, szerintem korrekt szócikk:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Cionizmus
ugyanolyan káros, kizárólag feszültséget szító, a hazaszeretetet NEVETSÉGESSÉ TEVŐ nacionalista hülyeség, amit a mélymagyarok tolnak itt, a mélyrománok meg jobbra tőlünk.
egy dolog tény még, hogy míg a keresztény vallás démonizálta a pénzt, addig a zsidó nem. ez is csak egy kulturális ellentét, úgy, mint a cigányok magán/köztulajdon-felfogása. én nagyon sajnálom, ha emiatt valaki mérgelődik (és a bűnözést kérem ne hozzuk ide, annak a cigánynak is a kurva anyját, aki "öregezik", azaz időseket rabol ki 5000 forintokért).
amúgy meg pont leszarom ezt a témát, szocionistázzatok (mintha a fideszben nem lennének cionisták) nyugodtan, ebben a topicban azt is lehet.
egyébként meg tök jó lenne, ha nem mindenféle párt, meg ideológia rigmusait bégetné mindenki, hanem elkezdene önállóan gondolkodni. én ezen vagyok, tudom, nem sikerül (mert ugye nem a fideszre szavaztam, tehát "komcsi" vagyok, mi más).