Éééés már meg is van, mitől lett 80 milliárd az MTVA jövő évi kerete.
A csatorna a médiahatóság döntésétől függően nem a fizetős, kereskedelmi előfizetői csomagba kerül majd.
Új csatornákat indít a közmédia, az MTVA bejelentése szerint a Petőfi TV a 16-35 év közötti korosztálynak szóló műsorokat sugároz majd az M2-esen este 8-tól akár reggelig, az M4 Sport pedig a 16 kiemelt magyar sportágról, az olimpiáról, a világ- és Európa Bajnokságokról, illetve a magyar sportsikerekről számol majd be.
admin írta:de tényleg, mire a 80 mrd? azt tudom, hogy a duna world nemzetközi terjesztése önnönmagában 15-18 mrd. úgy, hogy az ehhez képest fillérekből üzemeltetett online stream állítólag nézettebb az amerikai és ausztrál műholdas közvetítésnél a célországokban.És vajon hány nézője lehet az amerikai és az ausztrál kontinensen a Duna World-nek? Gyanítom nem sok, ahhoz képest mennyi költséget emészt fel a csatorna sugárzása.
na de a többi 60?
szemilan írta:Mert az új Játék határok nélkül, vagy a Magyarország szeretlek és a szombat esti lottósorsolás ugye nincs tele celebekkel ....admin írta:http://rtl.hu/rtlklub/hirek/80-milliard ... tamogatasa"A kereskedelmi csatorna híradója azt szerette volna megtudni, hogy a közmédia milyen produkciókra költi majd a jövőre 80 milliárdra növekvő állami támogatást. Az MTVA sajtóosztálya annyit válaszolt, hogy "annyi bizonyos, hogy nem a 'Celeb vagyok, ments ki innen!' folytatását" tervezik."
entellektüel, kimért, kulturált, objektív, szakmai hozzászólásom következik: kurva anyátok most már!
Forrás: HVG
admin írta:de tényleg, mire a 80 mrd? azt tudom, hogy a duna world nemzetközi terjesztése önnönmagában 15-18 mrd. úgy, hogy az ehhez képest fillérekből üzemeltetett online stream állítólag nézettebb az amerikai és ausztrál műholdas közvetítésnél a célországokban.
na de a többi 60?
admin írta:http://rtl.hu/rtlklub/hirek/80-milliard ... tamogatasa"A kereskedelmi csatorna híradója azt szerette volna megtudni, hogy a közmédia milyen produkciókra költi majd a jövőre 80 milliárdra növekvő állami támogatást. Az MTVA sajtóosztálya annyit válaszolt, hogy "annyi bizonyos, hogy nem a 'Celeb vagyok, ments ki innen!' folytatását" tervezik."
entellektüel, kimért, kulturált, objektív, szakmai hozzászólásom következik: kurva anyátok most már!