RADIOSITE Fórum

• Politika

#135152  Szerző: asimov

Hol van közvetítés?
szemilan írta:Úgy tűnik a tüntetőket nem sikerült meggyőzni. Megy megint az Orbán takarodj. És ezt állítják be nemzeti konzultációnak, mondván ne költsenek levelekre.
De fújoznak az adótörvényre is.
 #135151  Szerző: asimov

Először azt hittem, kacsa...
Úgy fest, mégsem meri OV magára haragítani az egészen eddig, politikailag inaktív fiatal/középosztályt, akik elvileg a jövőbeni szavazói. (lettek volna)
Selmeczy -állítólag- meg is kérdezte OV-t a békemenetről, hogy hol vannak a fiatalok.. hát most látja őket.
kukac írta:Bréking: visszavonják a netadót!
 #135150  Szerző: Glenn

Ez sem jó, az sem jó. Ne legyen torrentadó!!! Ja, nem lesz? Ááá, csúnya hazug a Zorbán. A mocskos fityesz úgyis bevezeti, vagy kitalál mást. Nekik csak egyetlen céljuk van: dögöljön meg a magyar! A rohadékok, fúúúj! Van pofájuk villogni a javuló forinttal, ami megint csúsztatás, az olcsó üzemanyag pedig az aranyos, kedves, magyarbarát amcsiknak köszönhető.
Már fel van háborodva minden okos és rendes ember, és kínjában (mert most minden legális kulturált lehetőséget elnyom ez a szemét diktátor bagázs, miután elcsalták a választásokat is) ártalmatlan számítógép alkatrészekkel próbál demonstrálni a tetvek székháza előtt, amit persze a talpnyaló kormánypárti média rögtön eltúloz és félremagyaráz. Még szerencse, hogy van néhány igazmondó médium (ATV, Klubrádió, Index, 444, NOL, stb.), bár sajtószabadság hiányában már nem sokáig.
:D :D :D
Hát, Uraim, én csak röhögni járok ebbe a topikba, és hogy fogok majd vihogni négy év múlva, amikor megint a FIDESZ fog nyerni a választásokon.
:hehe: :hehe: :hehe:
 #135149  Szerző: szemilan

Úgy tűnik a tüntetőket nem sikerült meggyőzni. Megy megint az Orbán takarodj. És ezt állítják be nemzeti konzultációnak, mondván ne költsenek levelekre.
De fújoznak az adótörvényre is.
 #135146  Szerző: szemilan

admin írta:ez rendkívül bölcs döntés volt. éljen viktor, éljen a párt!
Ez valóban jó hír. :) Viszont félek, hogy a bevett gyakorlatot fogják itt is végigvinni. Most úgy tűnik nem lesz, de közben csak a bevezetés időpontját tolták el.
De ne legyen igazam.

A Nemzeti konzultációs levelet pedig örömmel fogom visszaküldeni, amennyiben tényleg úgy lesz megfogalmazva, hogy értelmes választ lehessen adni. Az eddigiek teljesen értelmetlenek voltak. Bár hozzáteszem engem lehet nem is kérdeznek majd, mert sosem küldtem vissza.
 #135144  Szerző: markfelt

ez rendkívül bölcs döntés volt. éljen viktor, éljen a párt!
 #135142  Szerző: kukac

Csinálják csak! Egyre jobban élvezem ahogy ezek változatosabbnál változatosabb módon vágják maguk alatt a fát!
 #135140  Szerző: markfelt

asr27 írta:http://fn.hir24.hu/gazdasag/2014/10/30/ ... -boltokat/
Még valami? :yuno:
hogy igazi pihenőnap legyen a vasárnap? már megint belepofáztok az életembe, geciputtonyok?! nekem pl. csak vasárnap van időm vásárolni és nekem az is egyfajta kikapcsolódás. meg meg 1-2 millió embernek.
  • 1
  • 347
  • 348
  • 349
  • 350
  • 351
  • 519