RADIOSITE Fórum

• Politika

#135169  Szerző: asimov

Nagyon durva, már-már kétségbeejtő összefoglaló... :(
admin írta:közérthetően, világosan egy cikkben minden, ami volt, van és lesz: http://demokrata.budapestoldal.hu/2014/ ... rszag/1189

tudom, hogy hosszú a mai világban, de szánjatok rá időt.

Pasa, te inkább ne olvasd el.
 #135168  Szerző: Glenn

asimov írta:Pasa:
20:21-es komment: "...szavaztak volna a Fidesz ellen? Szerintem meg a távolmaradók is..."
Ott van az :)

Szerintem a hsz-em további részeit szimplán nem érted vagy nem akarod érteni. Feladtam. (Itt!)
Tényleg nem értelek. Mindegy, ahogy érzed. Az ellenzék is feladta. Ha nincs mondanivaló, fel kell adni...
 #135167  Szerző: asimov

Pasa:
20:21-es komment: "...szavaztak volna a Fidesz ellen? Szerintem meg a távolmaradók is..."
Ott van az :)

Szerintem a hsz-em további részeit szimplán nem érted vagy nem akarod érteni. Feladtam. (Itt!)
 #135166  Szerző: Glenn

admin írta:Pasa, te inkább ne olvasd el.
Oké. Akkor ez egy vallomás a részedről. Megértelek... :(
(úgyis tudod, hogy elolvasom, mint mindenki, aki idejár)
 #135163  Szerző: Glenn

asimov írta:Ha nincs 2/3, akkor nincs kontroll nélküli "törvényalkotási rodeó", és értelemszerűen az " egyéni képviselői indítvány" (tehát a mindenféle egyeztetést kikerülő) eljárás sem működne.
Ez így igaz, de ez mitől lett volna győzelem? Akkor focis hasonlattal élve az észak-íreket is megvertük? Hiszen vezettünk, és végülis a végén sem kaptunk 12 gólt, így még jók lehetünk gólkülönbséggel a végén...
asimov írta:MIért szavaztak volna a Fideszre?
Miért ne? És miért szavaztak volna az ellenzékre?
asimov írta:Amúgy el is felejtettem, hogy a "szerintem" A Hiteles Adatforrás...
Írtam volna ilyet??? Akkor bocs, bár nem emlékszem ilyesmire.
asimov írta:Akkor a vélt Fidesz szavazók sem számítanak... gondolom. Amúgy, ebben -hiszed vagy sem- egyetértek.
Így van, ebben egyetértünk. A vélt fideszes szavazókat a te vélt ellenzéki szavazóidra válaszként írtam.
 #135162  Szerző: asimov

Pasa írta: Bocs, most megint elkezded a butaságot? Ha nem kétharmad, akkor nem Orbánék nyertek volna? Hanem ki? És nem sok híja volt? Szerintem nagyon sok híja volt.
Ha nincs 2/3, akkor nincs kontroll nélküli "törvényalkotási rodeó", és értelemszerűen az " egyéni képviselői indítvány" (tehát a mindenféle egyeztetést kikerülő) eljárás sem működne. Ez önmagában győzelem, mert kénytelen lenne (vagyis lett volna) a Fidesz szövetségest keresni, a 2/3-dos törvényekhez. Is.
Pasa írta: A távolmaradók meg miért is szavaztak volna a Fidesz ellen? Szerintem meg a távolmaradók is fideszesek voltak, de nem mentek szavazni, mert tudták, hogy így is meglesz. ;) ... Persze, HVG-idézet, hehe.
MIért szavaztak volna a Fideszre? Amúgy el is felejtettem, hogy a "szerintem" A Hiteles Adatforrás...
Pasa írta: Amúgy már leírtam: aki nem szavazott, az nem számít. Nincs véleménye, nem érdekli a dolog, kvázi számításba sem vehető.
Akkor a vélt Fidesz szavazók sem számítanak... gondolom. Amúgy, ebben -hiszed vagy sem- egyetértek.
 #135161  Szerző: Glenn

djlacee írta:Jó akkor rátérek egy másik példára: Miért nincs még mindig kisközösségi rádióm?
Ajjaj, sajnos ezt nem tudom. De megígérem, ha megválasztanak engem az NMHH elnökének, intézek neked egy engedélyt. Igaz, ez korrupció lenne, de - tudod - kishazánkban van az a pénz... :shock:
 #135159  Szerző: djlacee

Pasa írta:...
Jó akkor rátérek egy másik példára: Miért nincs még mindig kisközösségi rádióm?
 #135157  Szerző: Glenn

djlacee írta:Nekem egy stagnáló életszínvonal is jó lenne, de így is fel lehet fogni
Felesleges nekem itt ellenszélben pisálnom, ezt tudod, úgyhogy csak röviden (és nem folytatom), az életszínvonal nagyjából stagnál (van, aki gazdag, van, aki szegény, mint azelőtt is), és az egész EU-ban is pont ugyanez a helyzet. Sőt, a sok tudatlan által példának hozott Szlovákiában, Szlovéniában, Romániában folyamatosan romlik az életszínvonal.
  • 1
  • 343
  • 344
  • 345
  • 346
  • 347
  • 517