RADIOSITE Fórum

• Politika

#135185  Szerző: asimov

Az NGM ugye kiadott egy (azóta sem javított) közleményt, amiben ŐK vonják vissza az internetadót (tartalmazó törvényjavaslatot).. mindezt egy nappal azután, hogy Orbán Viktor elő adásban jelentette be, hogy visszavonja a törvényjavaslatot, mert ... (Orbán Viktor természetesen nem "egyenlő" az NGM-mel)
Azért legalább azt lebeszélhetnék, hogy ki, mit, mikor mond...

Ő(k) viszont szimplán durvák, de remélem, nem lesz igazuk:
http://kritikusok.blog.hu/2014/10/31/or ... erulo_uton
 #135184  Szerző: asimov

Na, ez azért nem semmi... :D
(Az egyik szemem sír, a másik nevet.. kínjában...)
szemilan írta:Van, aki poénosan fogja fel..

http://orditok.blog.hu/2014/10/31/ugyan ... n=blhshare

:troll:
 #135180  Szerző: szemilan

#135177  Szerző: LuciFerko

Hallgassuk már meg kulturáltan egymás véleményét pls. Ez a demokrácia, nem?
 #135175  Szerző: Glenn

admin írta:semmi bajom nincs azzal, hogy te így látod
Na, csak várjál, másoknak lesz bőven. :x
 #135174  Szerző: markfelt

Pasa írta:Pontosan tudom, hogy most indokolnom kellene, de az a baj, hogy ez kb. egy oldal és egy óra lenne, erre meg most nincs időm. Azt meg hiába írom, hogy akinek esze van, az felfogja, hogy ez a szöveg tele van hazugságokkal és tudatlanságból adódó butaságokkal. A legnagyobb hülyeség a kádározás, főleg, ami a 2000-es években történtekre vonatkozik.
Nyilván ellenérdekeltként én nem akarom elfogadni a leírtakat... :x
nem kell indokolnod, semmi bajom nincs azzal, hogy te így látod, sőt, remélem, neked lesz igazad - tehát minden rendben van és lesz a kormányban/országban, már ami orbánékon múlik - és nem a cikk szerzőjének.
 #135173  Szerző: Glenn

Pontosan tudom, hogy most indokolnom kellene, de az a baj, hogy ez kb. egy oldal és egy óra lenne, erre meg most nincs időm. Azt meg hiába írom, hogy akinek esze van, az felfogja, hogy ez a szöveg tele van hazugságokkal és tudatlanságból adódó butaságokkal. A legnagyobb hülyeség a kádározás, főleg, ami a 2000-es években történtekre vonatkozik.
Nyilván ellenérdekeltként én nem akarom elfogadni a leírtakat... :x
 #135172  Szerző: markfelt

Pasa írta:Egyszerűen szörnyű. Ugyanaz a maszlag, amit 20 éve hallunk a "bal" oldalról. Az írója egyes történelmi dolgokkal sincs tisztában, emellett hülyének néz egy egész országot a lakóival együtt. Nincs ezen mit magyarázni, ez olyan, mint egy ellenzéki választási kampánybeszéd. Butaság, nagyjából a 70%-a. A maradék vitathatatlan tény, ezért helyes... :gülü:
elgondolkodtató, amit írsz, de remélem, azért végigolvasva írtad.
 #135171  Szerző: Glenn

Egyszerűen szörnyű. Ugyanaz a maszlag, amit 20 éve hallunk a "bal" oldalról. Az írója egyes történelmi dolgokkal sincs tisztában, emellett hülyének néz egy egész országot a lakóival együtt. Nincs ezen mit magyarázni, ez olyan, mint egy ellenzéki választási kampánybeszéd. Butaság, nagyjából a 70%-a. A maradék vitathatatlan tény, ezért helyes... :gülü:
 #135170  Szerző: markfelt

Pasa írta:
admin írta:Pasa, te inkább ne olvasd el.
Oké. Akkor ez egy vallomás a részedről. Megértelek... :(
(úgyis tudod, hogy elolvasom, mint mindenki, aki idejár)
pontosan azért írtam be, hogy "ne olvasd el", hogy elolvasd, alaposan és mielőbb. (ugyanúgy manipuláltalak, ahogy orbi. :troll: )
ugyanis elég kíváncsi vagyok a véleményedre, mint jobboldali.
  • 1
  • 342
  • 343
  • 344
  • 345
  • 346
  • 517