RADIOSITE Fórum

• TV2 Csoport (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Izaura TV, Spíler 1-2, TV2 Séf, stb.)

#15936  Szerző: centerweb

Valami baj lehet a TV2 mikrós átvitelével vagy valamivel, mert fehér színekné a fehér szín, erősen befeketedik, hasonlóan mint a műholdas halacskázódás. Digitális kábeltv-n nincs ilyen probléma.
 #14877  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:kozonsegszolgalat@tv2.hu :yes:
És szerinted érdekelné őket egy néző véleménye? Én ugyanis úgy látom, hogy a két kereskedelmi csatornát nem nagyon érdeklik a nézői igények, egymást akarják leelőzni és csak a minél több reklám és bevétel a fontos nekik...
 #14876  Szerző: djlacee

#14875  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:Német meg Amcsi csatornákon 20:15-kor kezdődnek az esti sorozatok
Erre gondoltam én is, náluk már 22:15-re lemegy a két esti sorozat, nálunk meg a tv2-őn jó ha 21:45 körül elkezdik majd az első. :(
 #14874  Szerző: djlacee

Német meg Amcsi csatornákon 20:15-kor kezdődnek az esti sorozatok
 #14873  Szerző: mlaszlo

Nem úgy volt, hogy a Hal a tortán a Vacsoracsatához hasonlóan szünetelni fog, vagy rosszul emlékszem?
Amúgy ilyen műsorrenddel nem tudom hogy akarja nézettségben leelőzni az RTL-t. A Jóban Rosszban talán megszorongatja a Fókuszt, de a többi műsor biztos hogy nem veszélyezteti az RTL nézettségét. Az is furcsa, hogy az esti sorozatot, illetve filmet miért tolta ennyire későre. Addigra már kb. 20 perc lemegy az RTL-n az esti sorozatból vagy filmből, így kisebb esély van rá, hogy átkapcsolnak a tv2-re a nézők.
Összességében pedig vicces, hogy nálunk már majdnem olyan időpontban kezdődnek majd az esti népszerű sorozatok, amikor pl. a német csatornákon már lassan befejeződnek...
 #14872  Szerző: djlacee

Jövő héttől szétcseszik az esti műsort.
16:40 AKTÍV ( :lol: )
17:20 Joshi Bharat
18:30 Tények
19:05 MrÉsMrs
20:05 Jóban Rosszban
20:40 Hal a Tortán (de minek ???)
21:40 sorozatok

szerintem ez a műsorrend egyszerűen SZ*R ! Miért nem lehet 20:00 -kor kezdeni a sorozatokat? Ez a MrÉsMrs meg mehetne pénteken sorozat helyett. Valami ilyesmi műsorrend kellene:

18:30 Tények
19:00 Aktív
19:30 Jóban Rosszban
20:00 sorozatok, showműsorok
 #14761  Szerző: rsite1

Csak nálam vannak ilyen fos színei a Tényeknek?

szerk: most már jó.
 #13519  Szerző: MrG

giallarosa írta:Ez a póker sztárokkal nagyon gáz... Megnéztem, mert póker függő vagyok, de inkább maradtam volna a Beugrónál...
Szerintem ez a műsor is bukás lesz. Nem tudom miért kell ennyire erőltetni a sztárokat... Ha legalább profi pókerjátékosok játszanának... Az RTL-es póker ezerszer jobb. Szujóékat is sokkal jobban bírom. Kár hogy csak egyszer van egy héten.
Ezek most a nézettségre gyúrnak. Mit vártál?

Az RTL-es/Sporttv-s/Sporklubos pókerműsorok közvetítések, ez meg "show".
 #13516  Szerző: giallarosa

Ez a póker sztárokkal nagyon gáz... Megnéztem, mert póker függő vagyok, de inkább maradtam volna a Beugrónál...
Szerintem ez a műsor is bukás lesz. Nem tudom miért kell ennyire erőltetni a sztárokat... Ha legalább profi pókerjátékosok játszanának... Az RTL-es póker ezerszer jobb. Szujóékat is sokkal jobban bírom. Kár hogy csak egyszer van egy héten.
  • 1
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • 203