Pasa írta:Elég ciki, hogy a Euronews szerint Moszkvában 2, Szentpéterváron meg 3 órával van később, mint nálunk. A mérvadó médium. 
nem akarom elpolitizálni, de visszatérő téma és mindig jót derülök azon, amikor valaki az euronewst fikázza, mert az egy olyan hírcsatorna, ami nem magyar. ha nézné, tudná, hogy szigorúan kiegyensúlyozott, tények vannak benne, a manipuláció minimális, szinte nem is létezik (annak ellenére, hogy minden hírmédium manipulatív a világon), és a jobboldal, valamint a szélsőjobb is ugyanolyan teret kap, mint a szocdem, zöld, vagy liberális vonal. a fidesz-kormányról sem ment nagyon kritika eddig, maximum, ha valami az ep-ben elhangzott ezzel kapcsolatban. csakúgy, mint pl a hírtv-n. atlantistának sem mondanám. nem tudom, nincs mögötte ideológia. nem is nagyon fér bele a rövid beszámolóikba. ha meg az a baj, hogy nem elfogult nemzeti irányba, kérdem én, hogy is lehetne, páneurópai tévéként?!
majd ha a cnn, mint egy valóban amerikai érdekeket képviselő, abba az irányba elfogult nemzetközi hírtv indít magyarországon is egy tesót, mint
tőlünk délre az n1 esetében, akkor azt mondom, jogos lehet az ilyen irányú, elfogultságra célzó kritika, de az euronews egyetlenegy európai érdeket képvisel csak, a teljes és valódi szólásszabadságot. ezt onnan szűrtem le, hogy sokat nézem, és néha bosszankodok, mert én is mást vártam tőlük, liberálisként. de végülis jobb is így.
egyébként a magyar cnn indulása is időszerű lenne, ez persze már a szubjektív álláspontom.