RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#13550  Szerző: Galaxy

Nem csak a rádió hihetetlen szánalmas és gáz, hanem a hallgatóik is, ez alapján a kis kívánságfalas olvasnivaló után... :vomit: :hit:
 #13549  Szerző: Johnny

VidámSrác írta:"az 1031/2008 (V.20.) sz. kormányhatározat végrehajtásaként 2009. február 19-én vagyonvédelmi vállalkozások szolgáltatási színvonalát teszteltük az advertum kft. telephelyein. az egy napos próbaszerződés keretében a biztonsági őröknek többek között feladatuk volt az adóberendezések karbantartása, illetve a magát nhh-snak és rendőrnek kiadó munkatársaink gyors, hatékony ártalmatlanítása. a továbbiakban társaságunk további biztonsági cégeket tesztel majd, de azt, hogy mikor, nem áll módunkban előre elárulni. ám mivel ez érinti a gold fm rádiók működését, hallgatóink türelmét kérjük." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MIcsoda? Ne mond már...Ezt megtaláltad keményen. :yes:
Hát ez mi ez?????????????EZ MI?
Ez annyira erős, hogy egyetemen kellene tanítani, hogy hogy kell kijátszani a kiskapukat, annak ellenére hogy az egész ország már erről beszél és tudja, hogy a Gold FM csak azért sem akarja kikapcsolni TÖRVÉNYTELEN rádióit.

Micsoda PR-t építenek az országos hálózatuk alá....bazz ezeknek nincs agyuk. Már most utálja őket az egész ország. MR1 déli kronika, Index, stb.
Most mondjátok meg nem megérné inkább kifizetni at a 100ast(ami nekik bolhapötty) és inkább tényleg építenék a hálózatot.
 #13546  Szerző: Szepi

Kicsit filozofálgattam a kialakult helyzetről. (elolvasva a Gold üzenőfalát)

Az a borzasztó, hogy mi hiába veséztük ki a témát minden oldalról százszor, 1000 miskolciból 999-nek fogalma sincs a háttérről, egyáltalán mi történik kedvenc rádiójukkal. Ha valóban megszűnik (márpedig reméljük, hogy megszűnik), sokan sajnálni fogják, mert Kovács Fruzsika 7.c, és Nagy Józsika 9.a osztályos tanuló máshonnan nem kapja meg a betevő Josh&Jutta, DJ Szatmári feat. Jucus adagját.
Nekik arról sincs fogalmuk, hogy semmi köze Miskolchoz a Gold-nak, csak annyi, hogy itt is fogható.
Őket nem érdekli az, hogy a Gold egy kanyi vasat nem fizet a frekiért. Nekik ennyi az igényszintjük, ők ezután nem fognak a "helyiek" közül Origó-t, Sztár FM-et hallgatni, esetleg Juventust, bár az már nekik Oldie kategória.
Jó alternatíva lenne az Eper, csak azt meg sok helyen nem lehet fogni (Miskolcon lakom, de én is csak neten tudom hallgatni),pedig több nagyságrenddel normálisabb zenei kínálata van kisköz létére is.

Szóval ne csodálkozzunk azon, hogy nem mindenki osztja a mi véleményünket.

PS: 39 éves középvezető beosztású barátom reakciója hírre, miszerint vége a Gold-nak: Miéééé? Pedig olyan jóóó volt. No comment

Bocs ha hosszú voltam.
 #13545  Szerző: Zolika

Néhány észrevételt remélem megengedtek. :-D

1. Nekem időhúzásszerűnek tűnik ez a visszakapcsolás...
Erre pedig nem látok mást okot, mint más adókat vettek/vesznek meg, más frekvencián folytatnák a 0 adósságról. Vagy az ottani jóval kisebbet vállalnák át.

Egyetértek, ez tényleg pofátlanság lenne.

2. Janitól kikaptam, hogy a másik adót amit beírtam, hogy hallgattam szintén nem fizet.
Azt most hagyjuk, mennyire lenne egészséges ha a hallgató az alapján válogatna, ki fizet, ki nem. Főleg, hogy ezt nem is tudja.
De ha nem fizet a Gold és a Rádiófun, (Én korábban a Maxról is hallottam hasonlókat...) Debrecenben akkor senki sem fizet?! Már csak az FM95 maradt...

3. A minőséget szerintem válasszátok szét az Advertum ügyről...
Ez már izlés dolga.
Korábban leírtam a debreceni Gold negatívumait. Sajnos akadt mit írnom. És mindezek ellenére itt még az a legjobb adó! Legalábbis számomra.
Ez persze minősíti a többi debreceni helyi adót. :( :( :(

4. A politikába vagy ne menjetek bele vagy legyetek igazságosak!
Sajnos meg vagyok azzal verve hogy érdekel a politika, szakdogát írtam belőle, stb. És a hajam az égnek áll amilyen marhaságokat itt összeírkállnak egyesek, mikor a pártpolitikát belekeverik.
 #13544  Szerző: VidámSrác

Johnny írta:Én arra keresem a választ, hogy miért kell egy rádió stúdiót biztonsági emberekkel védeni? Ilyet még nem láttam.
"az 1031/2008 (V.20.) sz. kormányhatározat végrehajtásaként 2009. február 19-én vagyonvédelmi vállalkozások szolgáltatási színvonalát teszteltük az advertum kft. telephelyein. az egy napos próbaszerződés keretében a biztonsági őröknek többek között feladatuk volt az adóberendezések karbantartása, illetve a magát nhh-snak és rendőrnek kiadó munkatársaink gyors, hatékony ártalmatlanítása. a továbbiakban társaságunk további biztonsági cégeket tesztel majd, de azt, hogy mikor, nem áll módunkban előre elárulni. ám mivel ez érinti a gold fm rádiók működését, hallgatóink türelmét kérjük." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 #13543  Szerző: Johnny

Én arra keresem a választ, hogy miért kell egy rádió stúdiót biztonsági emberekkel védeni? Ilyet még nem láttam. Aranyból vannak a csúszópotik és gyémántberakásosak a fejhallgatók? Az is lehet hogy gosk fm fanok rohamozzák meg a studiót olyan extázisban vannak az igénytelen zenéktől.
 #13542  Szerző: VidámSrác

Andrew5 írta:Valaki belinkelte a goldfm kívánságfalába a cikket a jazzfm.hu-ról. :D
wow, tényleg. jó kis vita alakult ki a miskolci kívánságfalon a gold fm megszűnéséről. igazi csemege: most éppen itt van (aztán később hátrébb lesz) a témaindító hozzászólás "2009. February 19. 20:34" keltezéssel. february, értjük ugye? :D
 #13537  Szerző: Jani

VidámSrác írta:
Attis írta:http://nol.hu/lap/mozaik/lap-20090220-20090220-49
ekkorát hazudni, már durva! Nagy Szabi tulajdonképpen mondta, hogy nem is igaz, hogy az nhh lekapcsolni ment ki hozzájuk, egyszerűen csak méréseket végeztek. és amikor ezt mondta nem gondolt bele, hogy az nhh - mint hatóság - részéről is nyilatkozik valaki? és ő akár mást is mondhat?

és egy kis más: a korábbi írásokból és ebből a cikkből is kiderül, hogy az nhh munkatársai tulajdonképpen semmit sem csináltak, merthát amikor az adóhelyiségekbe értek éppen sehol sem működtek az adóberendezések, tehát pont nem volt mit lekapcsolniuk. ennek ellenére - mint korábbiakban k. viktor advertum főszóvivő mondta - "bűncselekmény alapos gyanújával feljelentést tettek az NHH ellen". de akkor mégis milyen alapon? mert az nhh semmit sem kapcsolt le? vagy mert "méréseket végeztek"? komédia! :hehe:
Na igen!Már azt sem tudják,mit is hazudjanak.Amennyiben mérést végezni mentek ki hozzájuk,akkor miért kell feljelenteni az NHH-t és a rendőrséget?! :-D
Ezek nem normálisak.
Úgysem húzzák már sokáig.
 #13535  Szerző: bsector

Mivel semmit nem mondanak a háttérről. Semmit nem mondanak, hogy honnan jött a pénz. Csak annyit, hogy nyalják a parcellás pisti "honifocimegmentő" ánuszát.

Az igazság meg soha nem fog győzni . Mulder ügynöknek sem sikerült.
  • 1
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 222