RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#135809  Szerző: oldman

Valóban nem mai darabok azok az éneklős szignálok, de nagyon szépen vannak keverve. Jól szólnak. Egy update jót tenne azért ezzel is.
 #135777  Szerző: hd

Roger írta:
admin írta:úgy gondolom, a hallgatottsági adatok láttán érdemes lenne valamit lépni. például mondjuk egy teljes rebranding szükségeltetik.
Ojha...nem semmi. Meg vannak erre a szakemberek, de ezt a struktúrát nem mertem volna bevállalni. :o (hallgathatatlan). Olyan a feelengje, mint ha azt a nagyon ős juvit akarták volna visszahozni.
Szerintem a "struktúrával" nincs baj, a versenytársak és a piaci helyzet tükrében teljesen logikus az AC formátum. Viszont időszerű lenne lecserélni az elhasználódott, 90-es évekből visszamaradt vokális szignálparkot, és finomhangolni a zenei szerkesztést. Mondjuk egy képzeletbeli Pa-dö-dő - James Blunt tengelyen az utóbbi felé tolni inkább.
 #135752  Szerző: Roger

admin írta:úgy gondolom, a hallgatottsági adatok láttán érdemes lenne valamit lépni. például mondjuk egy teljes rebranding szükségeltetik.
Ojha...nem semmi. Meg vannak erre a szakemberek, de ezt a struktúrát nem mertem volna bevállalni. :o (hallgathatatlan). Olyan a feelengje, mint ha azt a nagyon ős juvit akarták volna visszahozni.
 #135749  Szerző: roxyfun

Ezzel én is egyet értek! Anno olyan 2005 tájékán sokkal jobb zenéket adott és hiányzik számomra a mindennapos üzenet rögzítős kívánság műsor 17-20 óra között.
 #135694  Szerző: markfelt

úgy gondolom, a hallgatottsági adatok láttán érdemes lenne valamit lépni. például mondjuk egy teljes rebranding szükségeltetik.
 #135585  Szerző: szemilan

Sláger TV TOP 10 a Juventus 103.9-en.... ????
 #135417  Szerző: roxyfun

Mekkora szöveg arányt vállaltak?
 #135358  Szerző: dkemeny77

roxyfun írta:Az utobbi hónapokban a Juventuson nagyon sok a szöveg. Este 8 után hallgathatatlan mert csak szövegelnek hétvégén a reggeli órákban csak a szöveg megy. Nektek mi a véleményetek?
Egyet értek. Egy ilyen jónak mondható zenei szerkesztés mellett valóban sok a szöveg....bár lehet hogy ennek a vállalt szövegarány az oka ?!
 #135356  Szerző: origo20

Eleve akkor szúrták el amikor bejött ez a Bp-i arcok.
Holott anno 80asok 8tól 90esek 9 től ment.
De most este tiszta szöveg.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 260