Erősített a Viacom a UPC-nél, már csak az MTV Dance hiányzik. Lett MTV Rocks, MTV Hits, VH1, Nick JR is.
MTV Hits a legjobb, a napi 15 slágerével
MTV Hits a legjobb, a napi 15 slágerével
Nickman írta:MTV EMA élőben az MTV-n, a VIVA-n és a Paramounton is!!!Német régióban meg a NICK NIGHT -on
mlaszlo írta:ami nem igaz, mert van.adminisztrator írta: az rtl klubnak, a foxnak és az axn-nek sincs.Az RTL Klub szerintem megfizeti, a FOX pedig zömmel saját gyártású műsort ad, ahhoz meg adott akkor az eredeti hang is. Az AXN esetében pedig a közös verzió miatt adott az eredeti hang, a román nézőknek ugye nincs szinkron.
ha egységes lenne az eu-ban a médiaszabályozás, be lehetne vezetni a kötelező eredeti nyelvet, ha elérhető.
adminisztrator írta: az rtl klubnak, a foxnak és az axn-nek sincs.Az RTL Klub szerintem megfizeti, a FOX pedig zömmel saját gyártású műsort ad, ahhoz meg adott akkor az eredeti hang is. Az AXN esetében pedig a közös verzió miatt adott az eredeti hang, a román nézőknek ugye nincs szinkron.
ha egységes lenne az eu-ban a médiaszabályozás, be lehetne vezetni a kötelező eredeti nyelvet, ha elérhető.
mlaszlo írta:az rtl klubnak, a foxnak és az axn-nek sincs.adminisztrator írta:kár, hogy csak a legnagyobb tévéken veszik komolyan az eredeti nyelvet és feliratot...Úgy tudom az eredeti hang sincs ingyen és a felirat sem. A kábeles csatornák számára pedig nem biztos, hogy megérné erre költeni.
adminisztrator írta:kár, hogy csak a legnagyobb tévéken veszik komolyan az eredeti nyelvet és feliratot...Úgy tudom az eredeti hang sincs ingyen és a felirat sem. A kábeles csatornák számára pedig nem biztos, hogy megérné erre költeni.