RADIOSITE Fórum

• Politika

#135467  Szerző: kukac

@Pasa: "Hol a bizonyíték, hogy ezek az emberek korruptak?
Mik a konkrét bizonyítékok? Ja, hogy nincsenek
bizonyítékok? Ezért nem nyilatkoznak odaát...
- nem eppen, teljesen mas miatt.

Honnan tudod, hogy inkompetens? És hogy korrupt?
Hol vannak erre a bizonyítékok?
- ha szakiranyu vegzettseg es nyelvtudas nelkul kerul valaki egy ilyen intezmeny elere, az legalabbis felveti az inkompetencia esetet, es ha mar igy tortent annak egyetlen oka szokott lenni, a stroman szerepkore, ez pedig csak egyet jelenthet.

1000 milliárdos áfacsalás? Erre bizonyíték?
Ugyanmár, szarkeverés az egész, by USA.
- horvath andras atadta a megfelelo iratokat a megfelelo hatosagoknak. Nem gondolnam hogy szarkeveres lenne, plane hogy ehhez pont az usanak lenne barmi koze is.
 #135466  Szerző: kukac

@Pasa: a jelenleg regnalo magyar kormany eddigi tevekenysegebol inkabb kovetkezik hogy bizonyitek hijan kepes vadaskodni mint az usa reszerol. Te vadolod korrupcioval az usa-t, nos hol a bizonyitek?
 #135464  Szerző: Glenn

kukac írta:nem gondolnam hogy az usa azzal hogy kitiltott par korrupt embert a sajat orszagabol es szandekosan nem kivan nyilvanosan beszelni az ugyrol vedve ezzel a kitiltottak szemelyisegi jogait, azzal beleszolna az orszag belugyeibe
Hol a bizonyíték, hogy ezek az emberek korruptak? Mik a konkrét bizonyítékok? Ja, hogy nincsenek bizonyítékok? Ezért nem nyilatkoznak odaát...
kukac írta:vida ildiko szemmel lathatoan egy inkompetens stroman, es mint ilyen egyertelmuen nem szakmai okok miatt van ott - tehat korrupt.
Honnan tudod, hogy inkompetens? És hogy korrupt? Hol vannak erre a bizonyítékok?
kukac írta:az 1000milliardos afacsalast kirobbanto Horvath Andras megtette amit lehetett, nem az o hibaja hogy el van tussolva az ugy az illetekes hatosagok reszerol - es is jelzi a mindent atfogo orszagos szintu korrupciot.
1000 milliárdos áfacsalás? Erre bizonyíték?
Ugyanmár, szarkeverés az egész, by USA. :x
 #135457  Szerző: kukac

- nem gondolnam hogy az usa azzal hogy kitiltott par korrupt embert a sajat orszagabol es szandekosan nem kivan nyilvanosan beszelni az ugyrol vedve ezzel a kitiltottak szemelyisegi jogait, azzal beleszolna az orszag belugyeibe - pont az ellenkezojet latom.
- vida ildiko szemmel lathatoan egy inkompetens stroman, es mint ilyen egyertelmuen nem szakmai okok miatt van ott - tehat korrupt.
- az 1000milliardos afacsalast kirobbanto Horvath Andras megtette amit lehetett, nem az o hibaja hogy el van tussolva az ugy az illetekes hatosagok reszerol - es is jelzi a mindent atfogo orszagos szintu korrupciot.
 #135452  Szerző: Glenn

admin írta:nekem nagyon konfúzus ez az egész nav-ügy

1) beszéljen az usa, ne csak vádaskodjon, ne csak kavarja a szart, és hiába hiszek nekik jobban, mint orbánéknak, jó lenne, ha nem pofáznának bele más országok dolgaiba

2) vida ildikó szerintem nem annyira saras, mint amennyire antipatikus

3) horváth andrás bátor arc, erős dolgokat mond, de bizonyíték nincs, ez így nekem kevés

kíváncsi vagyok azért a további fordulatokra
1) kussoljon az USA, a világ legkorruptabb állami vezetői vannak ott, keverik a szart (nem mi lennénk az első áldozatuk), valóban ne ugassanak bele más országok dolgaiba, de aki még nekik hisz, az is a naivitás mintapéldánya.
2) Vida Ildikó ciki, nem tud angolul és antipatikus, de bizony közel sem annyira saras, inkább (ártatlan) áldozat.
3) Horváth András meg egy hangember.
:gülü2:
 #135451  Szerző: markfelt

nekem nagyon konfúzus ez az egész nav-ügy

1) beszéljen az usa, ne csak vádaskodjon, ne csak kavarja a szart, és hiába hiszek nekik jobban, mint orbánéknak, jó lenne, ha nem pofáznának bele más országok dolgaiba

2) vida ildikó szerintem nem annyira saras, mint amennyire antipatikus

3) horváth andrás bátor arc, erős dolgokat mond, de bizonyíték nincs, ez így nekem kevés

kíváncsi vagyok azért a további fordulatokra
 #135443  Szerző: Zorro90

A Frizbi legutóbbi felvételén Hajdú Péter láthatóan jól megszorongatta Deutsch Tamást azzal a kérdéssel, hogy ha nem lesz internetadó, akkor mi szükség nemzeti konzultációra... :D
Kínos magyarázkodásra lehet számítani a ma esti adásban.
  • 1
  • 331
  • 332
  • 333
  • 334
  • 335
  • 517