RADIOSITE Fórum

• Sport

#135570  Szerző: asimov

http://sportgeza.hu/sport/marodiaklista ... pni_gyuri/
http://sportgeza.hu/futball/2014/11/19/ ... _szemeket/
A kér írás minden egyes szava megáll!
Tartok attól, hogy a hazai edzőlobbi erős(ebb) lesz, mint a football érdekek, DE ahogy "géza" is írta: most már nincs duma, mert van tapasztalat arra nézve, hogy mire képes a válogatott, ha megfelelő helyen képzett és edződött szakember irányítja azt.
 #135556  Szerző: Glenn

asimov írta:Please relax, barátom :)
Hát itt elég nehéz... ;)
Sajnos igazam lett, az oroszok ellen jól látható volt a tanácstalanság. Persze ez kísérleti csapat volt, több fiatal játékossal, az oroszoknak meg erősen presztízskérdés volt a győzelem. Kár, hogy Dárdai most visszamegy Berlinbe. :(
 #135526  Szerző: asimov

Please relax, barátom :)
(Én egy picivel optimistábban fogalmaztam, de egyébként, kb. egy a véleményünk a meccsről.)
Pasa írta:
asimov írta:Persze ennek a sikernek semmi köze az új stadionokhoz...
Kösz, hogy ezt megosztottad velünk, rendkívül fontos információ. :x
Szerintem gyenge volt a csapat, a döntetlen sajnos igazságosabbb lett volna. Ha nem lesz pozitív változás, 30 év után továbbra sem jutunk ki nemzetközi futballtornára. :(
 #135489  Szerző: Glenn

asimov írta:Persze ennek a sikernek semmi köze az új stadionokhoz...
Kösz, hogy ezt megosztottad velünk, rendkívül fontos információ. :x
Szerintem gyenge volt a csapat, a döntetlen sajnos igazságosabbb lett volna. Ha nem lesz pozitív változás, 30 év után továbbra sem jutunk ki nemzetközi futballtornára. :(
 #135486  Szerző: asimov

Összejött 1 szerencsés gól, de ezt is ki kellet harcolni. A lendület és a küzdeni akarás viszont nagyon rendben volt, ami sokkal fontosabb! Olyan, pozitív felé billenő "határeset" volt a játék képe. :)
Egy "fekete pontot" azért adnék Dárdainak: Szalait én már régen menesztettem volna, mert lassú, lomha és a játékot sem érti.

Persze ennek a sikernek semmi köze az új stadionokhoz... Itt a nyugati, élvonalbeli PROFI csapatnál "edződő" Dárdai személye az, ami meghozta azt a pluszt (a játékosállomány elég jó) ami a hazai, erősen beltenyészetes edzőgárdából 100%-ban hiányzik. Dárdait a játékosok is elfogadják és tisztelik (nekem legalábbis ez jött le a nyilatkozatokból) márpedig ez csak így működik.
Dárdainak azonban szerződése van a klubjával (Hertha BSC), ezért lehet, hogy az oroszok elleni barátságos mérkőzés lesz az utolsó, a HUN válogatott edzőjeként. :(
asimov írta: ...
A finnek ellen meccs döntő lesz, ott derül ki az, hogy tartós-e ez a "fellángolás" (az eredménytől részben függetlenül) és összehoztunk egy listát :) :
- elfogadható játékkal (nem malac tizenegyessel, stb) nyerünk, akkor jól vagyunk, így tovább
...
 #135176  Szerző: asimov

"Mindkét felet szektorbezárással és pénzbírsággal sújtotta az Európai Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága a román-magyar Eb-selejtezőn történtek miatt."
http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20 ... -uefa.html

A véleményem inkább nem írnám le az UEFA döntéséről, mert tárgyalás nélkül kapnék 100 év ban-t.
 #134722  Szerző: asimov

Hát..... legalábbis necces volt.
Egy football rajongó cimborám szerint ez a román meccs meg a sok utazás miatt volt... de b@meg, az összes résztvevő ország válogatottja ugyanezt csinálja!
A finnek ellen meccs döntő lesz, ott derül ki az, hogy tartós-e ez a "fellángolás" (az eredménytől részben függetlenül) és összehoztunk egy listát :) :
- elfogadható játékkal (nem malac tizenegyessel, stb) nyerünk, akkor jól vagyunk, így tovább
- igazságos döntetlen a finn-ek ellen bőven elfogadható, még jók vagyunk
- 1..2 gólos vereség, úgy, hogy mi küzdünk, de ők a jobbak (benne van), az becsületes helytállás, tovább kell lépni, van mire építeni
- a mai, modern footballban, 2 gólosnál nagyobb arányú vereség... nincs keresnivalónk a nemzetközi porondon.

Kovi02 írta:Feröer 0-1 Magyarország
Ahogyan játszottunk,nem lepődtem volna meg,ha fordítva alakul az eredmény. :troll:
 #134711  Szerző: Kovi02

Feröer 0-1 Magyarország
Ahogyan játszottunk,nem lepődtem volna meg,ha fordítva alakul az eredmény. :troll:
 #134520  Szerző: noartist

Súlyos sérüléseket szenvedett Jules Bianchi a Japán nagydíjon Suzukában- a tájfun árnyékában megrendezett futamon nem esett, hanem folyt az eső az égből.
A francia a Sauber autóját mentő traktornak (illetve alá csúszott...) csapódott, a feje olyan súlyosan sérült, hogy jelenleg is műtik, állapota kritikus. :(
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 45