RADIOSITE Fórum

• Politika

#135528  Szerző: Wolfman

admin írta:hát, a putyint fikázó cccp-pólós hülyegyerek mindent és mindenkit maradéktalanul hiteltelenített tegnap. :)
Csak a póló miatt, vagy amit mondott? Mert a póló az lehet egyfajta "poén" is, vagy balszerencsés véletlen, önmagában az még nem hiteltelenít szerintem (ne értsétek félre, nem akarok mentegetni senkit).
 #135525  Szerző: markfelt

hát, a putyint fikázó cccp-pólós hülyegyerek mindent és mindenkit maradéktalanul hiteltelenített tegnap. :)
 #135523  Szerző: kukac

@Pasa: " székelyek a magyar nemzet részei,"
- a szekelyek hivatalosan a roman allam allampolgarai, ha annyira a magyar nemzet reszeinek erzi oket a politika hirtelen, akkor a roman zaszlot is kirakhatnak a szekely melle, csak a rend kedveert!
 #135522  Szerző: kukac

@Pasa: egyebkent pedig egy kozossegnek vannak irt es iratlan szabalyai. Az a tag, akinek csak addig kell a kozosseg amig a penzt adja, amikor pedig az ertekrendet kell a tagnak magaenak vallani, akkor mar budos a dolog, nos az ne dumaljon! Ha nem kell a zaszlo, akkor ne kelljen a penz se!
 #135521  Szerző: kukac

@Pasa: "A székelyek a magyar nemzet részei, ellenben pl. a
belgákkal."
- de hogy jonnek ide a belgak? Akkor inkabb mar a ciganyok... Ja hogy azok szerinted nem... :D

A teljes jogkör maximum vicc lehet. Ez itt
Magyarország, ami tagja egy társulásnak. Ez itt a
Magyar Parlament, tehát magyar zászló való ide. Az
EU-s zászló meg ott virít az Európai Parlament
üléstermében. Lehet persze más zászló is, de nem
úgy, hogy valaki gondol egyet, és beviszi...
A vén kommunistázásról meg annyit, hogy úgy
tudom, itt nem fasisztázunk, komcsizunk, zsidózunk,
stb, ugye? Vagy minősítsem én is az ellenzék egyes
képviselőit, akik viszont valóban szeretnének orosz
(vagy inkább szovjet) polgárok lenni? Nem teszem..."
- a zsidozas es ciganyozas egy nepcsoport elleni kollektiv ertekitelet, a komcsizas viszont egy ideologiai allaspont biralata, de ennek a kulonbseget te nem annyira szoktad erteni! ;)
Segitek ertelmezni: egy zsido szuletesetol fogva zsido. Egy cigany ciganynak szuletett - ha tetszik neki, ha nem, ezzel egyutt kell elnie, nem tudja megvaltoztatni a szarmazasat. egy kommunista viszont a tettei alapjan lett kommunista. Egy naci, egy fasiszta, egy tomeggyilkos, egy nepnyuzo a sajat szemlyisegfejlodesenek az aldozata, tobbnyire sajat maga tehet arrol ahova erkolcsileg jutott. Erdemes ezt magadban vegigfuttatni!
 #135520  Szerző: szemilan

Megy az oda-vissza hintázás a rendőrökkel. :D
 #135519  Szerző: markfelt

asr27 írta:
szemilan írta:Ahogy látom nem nagyon akarnak a tüntetők távozni.
Nagyon helyes! Most már tényleg ideje lenne véget vetni ennek a rendszeres hazudozásnak! Bár én a helyükbe a közmédia székházhoz mentem volna! Az mtva szerint kb 100 ember van a Kossuth téren
:ayfkm:
még az előző érában, 2006 után pont ezért költöztették ki az egészet óbudára, óriásmutyival. a fidesz először nem támogatta ezt a 2010-es váltáskor, aztán valahogy megegyeztek és végül ők fejezték be a költözést. :)
 #135517  Szerző: asr27

szemilan írta:Ahogy látom nem nagyon akarnak a tüntetők távozni.
Nagyon helyes! Most már tényleg ideje lenne véget vetni ennek a rendszeres hazudozásnak! Bár én a helyükbe a közmédia székházhoz mentem volna! Az mtva szerint kb 100 ember van a Kossuth téren
:ayfkm:
 #135516  Szerző: szemilan

Ahogy látom nem nagyon akarnak a tüntetők távozni.

:troll:

https://www.youtube.com/watch?v=Q4TCeVDoX50

Inkább a baromságok topikba lenne jó, de politikai tartalma miatt ide teszem.
 #135515  Szerző: Glenn

kukac írta:A székelyek micsodák? Állam vagy nemzet? Érdekes kérdések ezek...
Teljes jogkörrel szerepelne egy EU-s zászló a magyar parlamentben a hovatartozást jelölve. Azért mert ez a vén kommunista szívesebben lenne orosz állampolgár mint magyar, az ország még az EU egyik tagállama, ha tetszik nektek ha nem.
A székelyek a magyar nemzet részei, ellenben pl. a belgákkal.
A teljes jogkör maximum vicc lehet. Ez itt Magyarország, ami tagja egy társulásnak. Ez itt a Magyar Parlament, tehát magyar zászló való ide. Az EU-s zászló meg ott virít az Európai Parlament üléstermében. Lehet persze más zászló is, de nem úgy, hogy valaki gondol egyet, és beviszi...
A vén kommunistázásról meg annyit, hogy úgy tudom, itt nem fasisztázunk, komcsizunk, zsidózunk, stb, ugye? Vagy minősítsem én is az ellenzék egyes képviselőit, akik viszont valóban szeretnének orosz (vagy inkább szovjet) polgárok lenni? Nem teszem... :x
  • 1
  • 329
  • 330
  • 331
  • 332
  • 333
  • 517