- "ne azt nézzék, amit mondok, hanem amit teszek"
- akkora "bankadó" (+adósmentés+ önkoris adósságok kiváltása), hogy azóta sem hiteleznek a pénzintézetek a gazdasági szereplőknek (ezért muszáj volt előállni valami "állami" hitelkonstrukcióval, csak hát azt sem lehet a végtelenségig csinálni, mert az MNB nem finaszírozhatja a gazdaságot! Legutóbb Varga Misike már KÉRTE a pénzintézeteket a hitelezés beindítására! Ez csak most esett le: simán benne van a pakliban az, hogy a régen beígért 180 Ft helyett, EZÉRT lett 250 Ft, a CHF alapú hitelesek forintosítási árfolyama... )
- Schmidt "copy" Pali doktorija,
- az azeri, elitélt "baltás gyilkos" sima elengedése,
- dohánypiac újraosztása,
- át nem látható "közbeszerzések",
- nem működő KLIK,
- beígért, de még tervben sem létező egyéni nyugdíjszámla
- online pénztárgép mutyi
- játékgépek/kaszinók lenullázása (mert nemzetbiztonsági kockázatok, és ez eddig OK is lenne) majd átjátszása (2x) Vajnanak, legutóbb akkora adókedvezménnyel, amekkorát 100 magyar KKV sem kap
- olyan földmutyi (de utálom már ezt a szót), ami ellen már az egyik saját ember is nyíltan felszólalt (és aztán félre is lett állítva)
(fejből ennyi, nem időrendben)
Az én személy szerinti kedvencem a "sikeres" közmunka program, ami elrettentő példaként fog bevonulni a történelemkönyvekbe.
Az ötlet itt is jó lett volna, de a kivitelezéskor minden hibát elkövettek, amit csak el lehetett követni. Ha kéred, kifejtem, de csak holnap...
Pasa írta: Szerintem igen. Nekik nem az ország gazdasági súlya itt a lényeg, hanem a presztízsveszteség, az, hogy precedenst teremthetünk.