RADIOSITE Fórum

• Aktív Rádió - Szolnok, Tiszakécske, Karcag

#136848  Szerző: Kovi02

Ma hallgattam,és nagyon jók a zenék!! :) Nem tudom ki a zenei szerkesztő,de nagyon jól össze lett rakva! :party:
 #135652  Szerző: kukac

mihalylovics írta:
lalu84 írta:No és az Amadeus? Ők ugyan ezt mondják hogy ők a leghallgatottabbak a térségben? Igaz csak egy frekin szólnak de elég jól lefedi a megyét kivétel a keleti rész de egy erős antennávval lehet venni ottis.
Az Aktív a 18-49 éves hallgatók közt a legnépszerűbb, az Amadeus a 30-59 köztiek körében. Ennyi. Amúgy kétlem, hogy egyszerű konyharádióval meg annak a botantennájával szólna Szolnokon és annak kb. 30 km-es körzetén kívül...
- reklámozói szempontból a 18-49 a mérvadó, a mérés adatsorának szűkítése ellen pedig mérés hibaszázalékának növekedése miatt régen az ipsos erősen tiltakozott, most viszont már a tns hoffman a lelkét is eladná kétfillérért, úgyhogy kb. mindegy is...
 #135650  Szerző: mihalylovics

lalu84 írta:No és az Amadeus? Ők ugyan ezt mondják hogy ők a leghallgatottabbak a térségben? Igaz csak egy frekin szólnak de elég jól lefedi a megyét kivétel a keleti rész de egy erős antennávval lehet venni ottis.
Az Aktív a 18-49 éves hallgatók közt a legnépszerűbb, az Amadeus a 30-59 köztiek körében. Ennyi. Amúgy kétlem, hogy egyszerű konyharádióval meg annak a botantennájával szólna Szolnokon és annak kb. 30 km-es körzetén kívül...
 #135645  Szerző: lalu84

No és az Amadeus? Ők ugyan ezt mondják hogy ők a leghallgatottabbak a térségben? Igaz csak egy frekin szólnak de elég jól lefedi a megyét kivétel a keleti rész de egy erős antennávval lehet venni ottis.
 #132081  Szerző: Kovi02

És még az Abádszalók 89,2 freki jót tenne az adónak, vagy Jászberény 97,7.....
Esetleg Tiszafüreden ,vagy Gödöllőn is jók lennének....
 #132080  Szerző: Kovi02

Ez szerintem egy tök jól összerakott rádió zeneileg és információ szinten.....
Volt szerencsém hallgatni,és szerintem a vételkörzete gyenge.......
Kecskeméten alig hozta le az RDS-t,és az M5-ön se sikerült hozni a 92,2-t(seekerrel)
Karcagról nem tudok véleményt nyilvánítani,nem sikerült fogni az M3-ason......
 #124494  Szerző: lalu84

mihalylovics írta:
lalu84 írta:Az ünnepi óraindító szignálból kimaradt a karcagi 93,8-as freki bemondása :/ Érdekes. Csak úgy megjegyeztem.
Talán mert ott önálló műsor megy.

Nem igazán! Nállam a szolnoki és a karcagi is jön egyszerre tisztán. Egy az egyben ugyan az megy mindegyiken pici késésekkel max a karcagin helyi vagy rövidebb reklámokat tesznek bele. Illetve a szolnokin az időjárás illettve a közlekedés infó támogatóját is beleszúrják a karcagin kihagyják. Ezeket leszámítva minden ugyanaz..
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 27