RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#135746  Szerző: kukac

@asr27:...mert hogy vannak ilyen posztok? :)
 #135745  Szerző: asr27

azért az nem szép dolog, hogy a bocskoros posztok alatt, aki a nemtetszését fejezi ki, például olyat ír, hogy "amióta a bocskor van az önindítóban, azóta nem hallgatom reggel a rádiót", annak a kommentjét törlik és időnként tiltják is a kommentelőt.
Vagy ha valaki azt írja, hogy "cooky nem vicces, hanem gáz", hasonlóban részesül.

Itt is a fidesz által használt "elhallgattatjuk azokat, akik a nemtetszésüket fejezik ki" módszert használják. :gülü2:
 #135681  Szerző: andit

Sakál írta:Ennyi baromságot már régen olvastam. Bochkor nem fog rossz szlogent mondani, az meg, hogy a Music FM-nek van egy - mint megtudtuk - 'Music Testimony'-ja, amiben benne van a 'sláger' szó, attól az még nem lesz a szépemlékű Rádió1 majmolása.
Kedves Sakal, van nekik olyan..is, ^^ , egyebkent mindennel 1et ertek es kerem a kedves forumtarsakat nyugodjanak meg.
A keprol pedig csak annyit,a vilagon igen sok radioban a fontos dolgok ki vannak irva a musorvezetonek, jol lathato helyen es-leirni is felek,de- kinagyitva :) :) .
 #135674  Szerző: Sakál

Ennyi baromságot már régen olvastam. Bochkor nem fog rossz szlogent mondani, az meg, hogy a Music FM-nek van egy - mint megtudtuk - 'Music Testimony'-ja, amiben benne van a 'sláger' szó, attól az még nem lesz a szépemlékű Rádió1 majmolása.
 #135664  Szerző: Ivoa

Dani írta:Bochkor helyében én biztos, hogy nem hagynám magamat... Mégis csak ő ott a legidősebb rádiós, teljes joggal kérhetné ki magának, hogy így kioktatják!
Mi is itt a kioktatás? Bochkor a Danubius-Sláger-Neo után került a Music FM-hez, lehet, én is lazán bemondanám a "Minden idők legnagyobb slágerei", vagy a "Mindig jó zene szól" szlogeneket :PP Az is lehet, hogy magának nyomtattatta.

A topslágerezéshez meg annyit, hogy a R1-en is "csak igazi mai sláger" ment, most őket kell majmolni, mert látták, hogy a kezdeti vonal nem volt túlzottan ok.
 #135660  Szerző: andit

Chucky írta:
andit írta: Tessek szives lenni elmondani, Bochkornak mit es miert kellene kikernie maganak?:9
Egy radioban vannak kotelezo elemek, jelen esetben ez az elem a music testimony, melynek hasznalata minden musorvezeto szamara must do!:)
Biztos úgy van, ahogy írod, de más lenne a helyzet, ha értelme is lenne ennek a bizonyos kötelező elemnek.
Szerintem egy józanul gondolkodó értelmes ember erre nem úgy reagál, hogy húú de fasza ez a rádió, hanem épp ellenkezőleg: "Normálisak ezek? Ez top sláger, mióta? Hűha :gülü2: , ez is top sláger, még életemben nem hallottam :S ?! Jó a zene, csak nem pofázzatok annyit!... :vomit:"
Persze a pénz nagy úr, ha engem is jól megfizetnének érte, hogy óránként 40-szer mondjam el, hogy top sláger, biztosan megtenném! :hehe:
Ellenben, ha én lennék az arculatért felelős személy, mélyen magamba néznék, hogy normális vagyok-e! :wailing:

Ha ő is csak parancsot teljesít, akkor bocs! :)

ui: Édes anyanyelvünk őrzői és a nyelvtan/irodalom órán tanultak pedig alá vannak ásva. Lásd rokonértelmű szavak, szóismétlések kerülése. Nem vagyok szakember, de szerintem a műsorvezetésre is értendők a szabályok, nem csak az írott művekre. Javaslom tehát - ha már a dal használata tiltott - a felvétel, szám, nóta, trekk, muzsika... szavakat! :hehe:
Melyen egyetertek sok dologgal, de nem mi ulunk a radio vezeteseben, igy a top slager marad,ameddig gondoljak, vagy ameddig mondjuk nem kutatjak le, hogy a hallgatok mit gondolnak errol:).Valoban, igen eros szabalyrendszer szerint dolgoznak a musorvezetok, meg a reggeli stab is, de ez maskeppen nem megy, ez egy ilyen formatum,a kiszamithatosag a legfontosabb. A szuk keresztmetszeten belul azonban az aktualis musorvezeto azt csinal, amit akar, es igen itt jon elo a kreativitas kerdese, de ez egy uj topik lehetne.
A vizualis arculat szerintem rendben van, a hangzo arculattal sincs tul sok gond, mondjuk nekem kicsit tolakodo, de ez a formatum sajatja,mindenhol a vilagon ilyen, vagy hasonlo nyomulos, odab%§os hangzoanyagokat tolnak...
A magyar nyelv pedig valoban igen gazdag, de a music testimony nem engedi az ilyen kilengeseket:).
 #135659  Szerző: Chucky

andit írta: Tessek szives lenni elmondani, Bochkornak mit es miert kellene kikernie maganak?:9
Egy radioban vannak kotelezo elemek, jelen esetben ez az elem a music testimony, melynek hasznalata minden musorvezeto szamara must do!:)
Biztos úgy van, ahogy írod, de más lenne a helyzet, ha értelme is lenne ennek a bizonyos kötelező elemnek.
Szerintem egy józanul gondolkodó értelmes ember erre nem úgy reagál, hogy húú de fasza ez a rádió, hanem épp ellenkezőleg: "Normálisak ezek? Ez top sláger, mióta? Hűha :gülü2: , ez is top sláger, még életemben nem hallottam :S ?! Jó a zene, csak nem pofázzatok annyit!... :vomit:"
Persze a pénz nagy úr, ha engem is jól megfizetnének érte, hogy óránként 40-szer mondjam el, hogy top sláger, biztosan megtenném! :hehe:
Ellenben, ha én lennék az arculatért felelős személy, mélyen magamba néznék, hogy normális vagyok-e! :wailing:

Ha ő is csak parancsot teljesít, akkor bocs! :)

ui: Édes anyanyelvünk őrzői és a nyelvtan/irodalom órán tanultak pedig alá vannak ásva. Lásd rokonértelmű szavak, szóismétlések kerülése. Nem vagyok szakember, de szerintem a műsorvezetésre is értendők a szabályok, nem csak az írott művekre. Javaslom tehát - ha már a dal használata tiltott - a felvétel, szám, nóta, trekk, muzsika... szavakat! :hehe:
 #135656  Szerző: andit

Dani írta:Bochkor helyében én biztos, hogy nem hagynám magamat... Mégis csak ő ott a legidősebb rádiós, teljes joggal kérhetné ki magának, hogy így kioktatják!
Tessek szives lenni elmondani, Bochkornak mit es miert kellene kikernie maganak?:9
Ilyen kotelezo dolog lehet pl. ez is, szerintem nagyon vicces!:
https://www.youtube.com/watch?v=ZiLs2kEZ8CA
 #135651  Szerző: kukac

na az baszna be még csak ha a ez így működne ahogy te elképzelted...
 #135648  Szerző: Sakál

A főnöknek mindig igaza van, ezt ne felejtsd el. Ez egy munkahely, amit, ha nem tetszenek a körülmények, ott hagyhatnak az ott dolgozók, de egy utasítást viszonylag ritkán lehet megvitatni a vezetőséggel az alkalmazottaknak.
  • 1
  • 287
  • 288
  • 289
  • 290
  • 291
  • 565