Pasa írta:asr27 írta:Bírom az ilyen csőlátású fideszeseket, sajnos az ismerőseim közt is van néhány. Még ha a fidesz elvenné tőlük az egész vagyonukat, lakásukat, akkor is rászavaznának és azt mondanák, hogy a fidesz milyen jó, milyen sokat tett értük, nem lop, nem csal, nem hazudik.
Így igaz, csak a másik oldalról. Persze itt szinte csak a csőlátásúak írnak (mint pl. az idézett kommentelő), és vagy nem akarják, vagy képtelenek felidézni, mit tettek a vezéreik az országgal és a lakóival 2010 előtt. Vajon miért is kell azt visszasírni?
Na mit tettek? amit ők 8 év alatt elk*rtak, a fidesz azóta felülmúlta azt, az elmúlt 4ésfél évben.
2010 előtt én jobban éltem, mint az elmúlt 4 évben és jelenleg. akarom mondani, a kormányváltáskor vesztettem el az eddigi egyik munkahelyemet, 2010-ben mégis a fideszre szavaztam, amit persze már számtalanszor megbántam!
Ezt csak a csőlátásúak nem veszik észre, hogy nem jó irányba haladunk a fidesz vezetés óta. A vállalkozások sorra mennek csődbe, a fidesz közeli vállalkozásokon kívül egy sem nyereséges ma már! a közutak minősége is sokat romlott az elmúlt 4 évben! elötte is voltak kátyúk, ez nem vitás, de mostanában egyszerűen borzasztó. De egy a lényeg: a Stadionok szépen épülnek!
És én nem a neten található fidesz ellenes cikkek alapján írom ezt, hanem az alapján, amit a saját szememmel látok.