Az "én csapatom"?
Szerintem sehol és semmikor nem dicsértem a vörösöket (vagy akár kékeket), mert nem volt miért.
Hol láttál
tőlem olyat, hogy valaki náci vagy fasiszta vagy népnyomorító, stb?
Ez az "én csapatom" megszólalás viszont jó példa a Te szélsőséges gondolkodásodra és amúgy a Fidesz általános kommunikációjára is: nem vagyok veled, ezért -biztos, ami biztos alapon- összemosol a politikai ellenségeiddel, mert úgy egyszerűbb neked.
A Fidesz eddigi bűneit csak azért sem írom le még egyszer.
Egyet említek csak meg, mert az nagyon kiemelkedik a többi közül: a Paks 2-höz tartozó hitelszerződéssel összefüggően (amelyet a magyar kormány nagyon nem akar(t) nyilvánosságra hozni) még egy saját törvényüket sem tartották be és amúgy maga a hitelszerződés önmagában hazaárulás.
(Persze Orbán Viktornak semmi nem volt drága azért, hogy "bemutathasson" a nyugatnak.)
Ezért és a többiért is, a felelősségre vonás egy új, következő generációs elit feladata lesz, mert a Fidesz, a képére szabott törvények miatt , jelenleg támadhatatlan.
Pasa írta:
Sajnos ez inkább te vagy. Aki nincs veletek, az csak fasiszta, náci, népnyomorító, bűnöző, stb. lehet, ugye? Szomorú. És még mindig nem látod, hogy ezért nem rúg labdába a csapatod a parlamentben...