RADIOSITE Fórum

• Tudomány és technika

#135855  Szerző: kukac

@djlacee: "Vicces, hogy a felsorolásban nem is szerepel egyik se azok közül, amik között én vacillálok: Blackberry és Lumia"
- most csereltem le a regi blackberrymet egy uj Q10-esre, szerintem verhetetlen a cucc. A lumia nem egy sulycsoport vele!
 #135854  Szerző: markfelt

pedig szerintem nem éri meg a 32-es... jóval drágább lenne, mint egy micro sd kártya bele :)
 #135852  Szerző: zsigulifm

admin írta:ma nézelődtem, igaz, sok időm nem volt, első blikkre:

a samsungok nem tetszenek, se a gui, se maga a telefon, bár kétségtelenül jó vasnak tűnnek. az lg g3 akad, mert bár a hardvere tök erős, a képernyőfelbontása jóval nagyobb a többinél és már nem bírja. emiatt gyorsan is merül. android lollipopra frissítve pedig már zavaróan lassú.

az egyik barátomnak xperia z3 van, de amit vett, gyári hibás (a töltése meg-megszakad), amire pedig kicserélték, képernyőhibás, szóval kicsit tartok tőle.
a htc one m8 eddig a nyerő.

Én is hamarosan tervezek telefont cserélni (szintén ájfón kikukázás), és nekem is a htc one m8 a legesélyesebb. Viszont azt vettem észre, hogy jelenleg szinte beszerezhetetlen (főleg itthon) a 32 gigás verzió belőle, 16-osat semmiképp sem szeretnék venni.
 #135820  Szerző: markfelt

meg pl. a huawei ascend sem. ezek teljesen kizártak ugyanis.
 #135815  Szerző: djlacee

Vicces, hogy a felsorolásban nem is szerepel egyik se azok közül, amik között én vacillálok: Blackberry és Lumia
 #135814  Szerző: asr27

Majd azért, ha megvetted az általad kiválasztott készüléket, kérlek írj róla pár sort, mik a tapasztalataid (jó és rossz egyaránt érdekel)!
Jövőre én is új vásárlását tervezem és érdekelnek a vélemények.
 #135787  Szerző: markfelt

ma nézelődtem, igaz, sok időm nem volt, első blikkre:

a samsungok nem tetszenek, se a gui, se maga a telefon, bár kétségtelenül jó vasnak tűnnek. az lg g3 akad, mert bár a hardvere tök erős, a képernyőfelbontása jóval nagyobb a többinél és már nem bírja. emiatt gyorsan is merül. android lollipopra frissítve pedig már zavaróan lassú.

az egyik barátomnak xperia z3 van, de amit vett, gyári hibás (a töltése meg-megszakad), amire pedig kicserélték, képernyőhibás, szóval kicsit tartok tőle.
a htc one m8 eddig a nyerő.
 #135786  Szerző: Csongii

szemilan írta: Bár a nexus 6 az Motorola. Viszont ár érték arányban döntenék.
A Motorola Mobil részlege pedig a Lenovo tulajdonát képezi. :shock: :shock:

Egyébként az LG G3 is nagyon jó telefon. Bár a gombot talán fura megszokni, hogy a hátulján van, de stabil masina. Ami írást láttam eddig róla, mindenki dicsérte. :)
 #135785  Szerző: szemilan

- sony xperia z3
- samsung galaxy s5
- samsung galaxy note4
- nexus 6

Bár a nexus 6 az Motorola. Viszont ár érték arányban döntenék.
 #135784  Szerző: markfelt

asr27 írta:-samsung galaxy s5
Pedig az Iphone 6 nagyon gyönyörű fekete-szürke színben. :shock:
nagyon megutáltam az egészet 5 év alatt (az apple-t). és köszi :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 22