Pasa írta:Nem is tudtam, hogy a Jobbik baloldali vagy liberális??....admin írta:ha valami nem fideszes fórum, akkor liberális, vagy baloldali? hmm, liberális igen, mert szabadon elmondhatod a véleményed, ésszerű korlátok között. de maximum annyiból. másiülönben kikérem magamnak a jelzőt.A liberális akkor nem jó szó ide. Baloldalit kéne írnom, hiszen ők az ellenzékiek, de nem szeretem baloldalinak hívni őket, mivel valójában nagyon nem azok. Akkor mi is a megfelelő titulus?
Pasa írta:Ez esetben kukaccal értek egyet, minek szidni valakit, aki szinte nem létezik!? Ráadásul ha jól számolom, már lassan 6 éve a kormányzás közelében sincs.admin írta:a világ nem fekete és fehér, pasa. ha valaki nem bírja az orbán maffia tagjainak a pofáját, nem kell ahhoz balosnak, vagy liberálisnak lenni. a fórum pedig semleges. a hozzászólók más kérdés.Ez is igaz. Igen ám, de ha egy fórumon soha senki sem szidja a gyurcsány maffia tagjait (akik nagyságrendekkel több kárt okoztak/okoznak), csak a kormányt, akkor az egy ellenzéki fórum, ha tetszik neked, ha nem (mégha nem is te tetted azzá).
Ja és az általad Maffiának hívott Gyurcsány egy szimpla vállalkozó, viszont ül az egyik minisztérium élén egy olyan ember, aki igazi maffiózó és ezt bizony már több fityiszes is elismerte. Ezek után szerintem kár dobálózni az ilyen mondatokkal.
Egyébként a hőn szeretett Fiatal Demokraták Szövetségének.
Összegezve a lényeget, itt igazi előre mutató változás akkor lesz, ha eltűnik az összes '89 előtt ebben a közegben nevelkedett képviselő és társaik. Sajnos addig marad a régi szellem és felfogás, amit képtelenek levetkőzni. De azt hiszem ez utóbbit már írtam.
Ja és lehet, hogy az egyik kezükkel adnak, csak a másikkal meg elvesznek. Bár ez is általában így megy.