kukac írta:a hitelezes nem magantulajdon, az a magantulajdon ami a tied. Gyurcsanyeknak egyebkent speciel semmi kozuk nem volt a hitelezeshez. A magannyugdijpenztar pedig a jogszabalyok szerint (es az elnevezeseben is) magan, csak a fidesz kommunikacioban probaltak ezt maskent beallitani. De akinek elvittek par millat a kasszajabol es a beigert magan szamlat sem csinaltak meg, az nyilvan maskent gondolja mint te akinek esetleg nem volt kulonosebb veszteni valoja, es hajlamos szemet hunyni a kedvenc partja viselt dolgai felett...
1: Aki felvett egy milliót és kettőt fizettettek vele vissza, az egymilliónyi magánvagyonát adta oda nekik.
2: A devizahitelezést Gyurcsányék találták ki és futtatták fel.
3: A magánnyugdíjpénztárba azt fizették, amit nem fizettek az államiba. Azaz ennyivel kevesebb jutott a nyugdíjasoknak, mivel őket az aktív dolgozók tartják el.
4: Én pedig nem hunyok szemet semmivel sem jobban, mint te, aki körmödszakadtáig véded a másik oldalt.
Csongii írta:Nem is tudtam, hogy a Jobbik baloldali vagy liberális??.... 
Hát ezt én sem tudtam. Mindig mondasz valami újat!
Csongii írta:minek szidni valakit, aki szinte nem létezik!? Ráadásul ha jól számolom, már lassan 6 éve a kormányzás közelében sincs.
Ja és az általad Maffiának hívott Gyurcsány egy szimpla vállalkozó, viszont ül az egyik minisztérium élén egy olyan ember, aki igazi maffiózó és ezt bizony már több fityiszes is elismerte. Ezek után szerintem kár dobálózni az ilyen mondatokkal.
Egyébként a hőn szeretett Fiatal Demokraták Szövetségének.
többek között a sara, hogy a mai hazai rádiózás ott tart, ahol. Az mszpt lehet szidni, rengeteg hibát csináltak ők is, én ezt is elismerem, őket se szeretem, a "halottakról" pedig már kár beszélni.
1: Igen, már lassan 6 éve rombol a háttérből. Tök mindegy, hogy kormányoz, vagy sem, így is úgy is kárt okoz az országnak.
2: Gyurcsány egy szimpla maffiózó, kár magyarázni...
3: A rádiózás jelenlegi helyzetéről valóban tehet a jelenlegi kormány, nekem sem tetszik a kiürült sáv és az egysíkú kínálat. Azonban a "balos" kormányok is rontottak eleget ezen előtte, hiszen akkor is ugyanígy pártmédia volt a közrádió és köztévé, és sorra kapta a frekiket a Klubrádió. A hírhedt Danubius-Sláger sztorit is még ők hozták össze 2009-ben ugyebár. És a legtöbb jó rádió bizony 2010 előtt szűnt meg...