RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#135968  Szerző: markfelt

Wolfman írta:Honnan jön a legtöbb hírportálnál az az infó, hogy bulvártévét indít a közmédia? Mikor hangzott el ilyen hivatalosan az MTVA részéről? Engem ez a szintű félretájékoztatás/félretájékozottság komolyan kezd zavarni.
engem is
 #135965  Szerző: Wolfman

Honnan jön a legtöbb hírportálnál az az infó, hogy bulvártévét indít a közmédia? Mikor hangzott el ilyen hivatalosan az MTVA részéről? Engem ez a szintű félretájékoztatás/félretájékozottság komolyan kezd zavarni.
 #135559  Szerző: Zorro90

asimov írta:A Rex sorozatban, sokszor a való életből vettek példákat az egyes epizódokhoz (mint egy figyelemfelhívó, figyelmeztető célzattal)
Így igaz, pl. nemrég az egyik epizód a gyermekek és fiatalok körében egyrészt a sajnos egyre nagyobb méreteket öltő és egyre durvább bullying-ra, másrészt a gyógyszerekkel való visszaélésre hívta fel a figyelmet.
Egyébként a sorozatból már elkészült egy újabb évad Rómában. Kérdés, hogy ezzel nálunk mi a helyzet - az MTVA megvette-e/szándékában áll-e megvenni, szinkronizáltatni...
Annyi biztos, hogy a Dunán jövő héttől kedd esténként a legelejéről, a Moseres részektől kezdve vetítik újra a sorozatot.
 #135549  Szerző: asimov

Az anyagiakon túl:
A Rex sorozatban, sokszor a való életből vettek példákat az egyes epizódokhoz (mint egy figyelemfelhívó, figyelmeztető célzattal) ami a néző részéről némi agymunkát is igényelt azért. A Lola-t nézve, sem a figyelemfelhívás, sem gondolkodás "veszélye" nem fenyegeti a közmédia nézőit... de ez csak nem cél.
Zorro90 írta:Holnap az M1-en véget ér a Rex felügyelő. A helyén csütörtöktől a Lola c. amerikai-kolumbiai szappanopera lesz látható. :wailing: Nem elég ebből a műfajból a nicknevemet viselő másik sorozat?
 #135539  Szerző: Zorro90

Holnap az M1-en véget ér a Rex felügyelő. A helyén csütörtöktől a Lola c. amerikai-kolumbiai szappanopera lesz látható. :wailing: Nem elég ebből a műfajból a nicknevemet viselő másik sorozat?
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 235