RADIOSITE Fórum

• Politika

#136293  Szerző: kukac

@admin: szicsasz brada, meg a vegen kibillensz itten a mertani kozeppontbol! Ezek ilyenfelek, majd pont emiatt a jelkepes csoki miatt fognak magukba szallni es vegiggondolni hogy mekkora szemetek...
 #136291  Szerző: markfelt

na, most nem vagyok higgadt.
a rohadt mindenit, orrbavágnám kurva szájukat baszdmeg!!!

Kép

nálam a maradék hitelüknek is annyi.
 #136290  Szerző: markfelt

most csak Pasát kérdezem:
http://alfahir.hu/orban_a_munkajukat_el ... kepsorozat

még mindig annyira szereted őket?
nem mindig megy, de azért általában próbálok nem megrögzött valamilyenpárti és valamiellenes lenni.

most például nem megy. ez szerintem a legalja.
ezek ugye a tüntető nyomorultak átal beküldött csokik.
 #136289  Szerző: kukac

@admin: "én most liberálisan összefostam magam"
- ezen a fideszes diszmajmon nem csoda. Kellett egy bohoc nekik, akin elcsamcsoghat a tomeg, addig is nem a napilopi a tema.
 #136288  Szerző: kukac

@asimov: "...mert az értesítettek tömegesen nem mentek el a szűrésre..."
- persze, mivel mar nem kotelezo. Logikus.
 #136287  Szerző: kukac

@admin: foleg hogy ok az uj komcsik.
 #136285  Szerző: markfelt

kb. 2013 óta az orbán manipuláció-kommunikációban a libsi az új ellenség, addig a komcsi volt. ez pont erre példa, a propaganda száz százalékos benyalása, és továbbadása. tanítani kéne.
 #136280  Szerző: kukac

Pasa írta:
kukac írta:@Pasa: hol van itt a liberalis? Csak ugy kerdem mert latom hogy nem ismered a fogalmat...
Nyugi, ismerem a fogalmat, de bocsánat, igazad van, nem liberális. Inkább egy seggnyaló szar komcsi! :hit:
(nem akartam ilyenbe belemenni, de tényleg ezt itt nyugodtan lehet, mert ez egy fikafórum)
- én nem gondolnám, inkább csak egy elégedetlen, gyalázkodó ember. attól nem lesz valaki kommunista mert nem tetszik neki amit a kommunisták csinálnak. ;)
 #136279  Szerző: Glenn

kukac írta:@Pasa: hol van itt a liberalis? Csak ugy kerdem mert latom hogy nem ismered a fogalmat...
Nyugi, ismerem a fogalmat, de bocsánat, igazad van, nem liberális. Inkább egy seggnyaló szar komcsi! :hit:
(nem akartam ilyenbe belemenni, de tényleg ezt itt nyugodtan lehet, mert ez egy fikafórum)
 #136278  Szerző: asimov

Ez "szép". Az ostobák mégis hogy képzelték a titokban tartást? (A fertőző betegségek felbukkanását a háziorvosok alapból továbbjelentik, stb)
-
Tüdőszűrés:
Már "első körben" is leírtam, hogy éppen a veszélyeztetett rétegeknek (idősek, hajléktalanok, elhanyagolt körülmények között élők, stb) volt felesleges a behívót küldözgetni úgy öt éve, mert az értesítettek tömegesen nem mentek el a szűrésre. 2009-ben az összes értesített kb. fele ment el, de pont azok nem, akinek ez a leginkább indokolt lenne.
Léteznek közösségi fenntartású tüdőszűrő buszok, amelyek a legvilágvégibb falvakba is eljutnak (az előző munkahelyemen néhányszor ideiglenes áramlekötéseket csináltunk ilyen buszoknak) és csak lestünk ki a fejüknből, mert a "helyi erő"-t képviselő önkormányzati segítőknek, jóformán úgy kellett egyesével bekönyörögni az embereket a "házhoz jött" tüdőszűrésre!
kukac írta:@asimov: az eltussolas Miskolcon tortent (http://nol.hu/belfold/eltitkoltak-a-hep ... an-1504205). A kotelezo tudoszures leallitasa onmagaban szetveresnek szamit, pont a veszelyeztetett reteg nem fog soha eljutni a fizetos szuroprogramra onszantabol.
  • 1
  • 297
  • 298
  • 299
  • 300
  • 301
  • 519