RADIOSITE Fórum

• Politika

#136741  Szerző: Csongii

asr27 írta:már erősen valószínűnek tartom, hogy 2018-ban ismét megnyeri a fidesz a választásokat.
Aztán meg már nem lesznek választások.... :gülü2:
 #136726  Szerző: asr27

http://444.hu/2015/01/04/varady-zsolt-k ... vezesebol/
Rendkívül komolytalan az egész. Se összefogás, se konkrét cél, mindenki mindenki ellen.
nem lesz itt semmiféle kormány vagy miniszterelnök váltás.
Veszprémbe biztosan nyer a fidesz jelöltje, de ezek után már erősen valószínűnek tartom, hogy 2018-ban ismét megnyeri a fidesz a választásokat.
 #136699  Szerző: kukac

djlacee írta:Ez is csak egy túlhájpolt téma
Gondold at egy kicsit melyebben es talan rajossz hogy miert nincs igazad!
 #136681  Szerző: markfelt

djlacee írta:Ez is csak egy túlhájpolt téma
nagyon nem
 #136679  Szerző: djlacee

Ez is csak egy túlhájpolt téma
 #136651  Szerző: kukac

asr27 írta:De egyfolytában csak húzódik az a finálé, a türelmem viszont véges. és én már nagyon unom.
Egyszerűen ezek a kis tüntetések kevesek ahhoz, hogy leváltsuk ezt a majmot.
amíg nincs másik, érdemes majom helyette, addig maradjon csak és izzadjon még egy kicsit, nehogy már itt maradjunk a szarban működő kormányzat nélkül!
 #136650  Szerző: kukac

admin írta:sose hallottam még erről az occrp-ről. ennyiből én is állapíthatnék egy szervezetet, melyben kihozok bárkit alakváltó gyíkembernek. noha azzal egyetértek, hogy viktor egy fasz.
itt egy kis input hozzá. de nem is az a lényeg hogy ki mondja, tessék lehet cáfolni!
 #136643  Szerző: asr27

De egyfolytában csak húzódik az a finálé, a türelmem viszont véges. és én már nagyon unom.
Egyszerűen ezek a kis tüntetések kevesek ahhoz, hogy leváltsuk ezt a majmot.
 #136642  Szerző: markfelt

sose hallottam még erről az occrp-ről. ennyiből én is állapíthatnék egy szervezetet, melyben kihozok bárkit alakváltó gyíkembernek. noha azzal egyetértek, hogy viktor egy fasz.
  • 1
  • 290
  • 291
  • 292
  • 293
  • 294
  • 519