RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#137201  Szerző: markfelt

egész korrekt beszámoló volt a hírekben a debreceni egyházmegyében történt fejcseréről.

bocsika a kérdésért, de ez ki a faszt érdekel? miért kell ez?

ja, tudom! bizonyára tulajdonosi, a tulajdonostól meg politikai elvárás ezt a nyomorult mélyvallásos ideológiát belenyomni a fiatalok fejébe... hát, sajnos ez nem fog menni. nem miattatok, hogy szarul csináljátok, nem csináljátok szarul. egyszerűen amiatt, hogy kettőezertizenöt van.

ezzel csak a rádió hitele, nívója, népszerűsége csorbul. semmilyen ideológiai presszió nem kell.
 #136830  Szerző: djlacee

Na végre kontent :D
:troll: :troll:
 #136737  Szerző: kukac

comet írta:Egy szó nem esett arról hogy baj lett volna a zenével. A rádió tudtommal csak a zenét szolgáltatta. A postást megbüntetik ha hülyeséget írnak az újságban? :(
- "biro ur kerem, artatlan vagyok! En csak a kest adtam a gyilkosnak, az aldozatot nem en szurtam le!"
 #136732  Szerző: comet

Egy szó nem esett arról hogy baj lett volna a zenével. A rádió tudtommal csak a zenét szolgáltatta. A postást megbüntetik ha hülyeséget írnak az újságban? :(
 #136653  Szerző: kukac

admin írta:úgy gondolom, továbbra is nagyobb ennek a füstje, mint a lángja, a sok rádiósból meg előhozta a szakmai féltékenység a kárörömöt, mint már ezer esetben (nem feltétlenül a fórumon jelenlévőkre gondolok).

mindenkivel megtörténhet ez, mármint minden rádióval.
- így van, csak mondjuk nem feltétlenül mindenki intézné ezt ennyire bénán. nem gondolom hogy itt bármiféle szakmai féltékenység (lol) lenne, inkább csak felháborítónak tartja a szakma ezt a slendrián, mismásoló hozzáállást! személyes érintettség esetén valószínűleg te is másként látnád!
 #136652  Szerző: markfelt

úgy gondolom, továbbra is nagyobb ennek a füstje, mint a lángja, a sok rádiósból meg előhozta a szakmai féltékenység a kárörömöt, mint már ezer esetben (nem feltétlenül a fórumon jelenlévőkre gondolok).

mindenkivel megtörténhet ez, mármint minden rádióval.
 #136648  Szerző: kukac

Wolfman írta:
kukac írta:esetleg halálesetekkel tarkított promóció ami örökre ráég a rádióra?
Azért ne túlozzunk, halálesetek hál' Istennek nem voltak.
- nem túlzunk, azért mert nem halt meg senki azt hiszem, egy életre megjegyezi mindenki a music fm szilveszteri partyját, nem csak akkor van baj ha már halálesetek is vannak - az már régen rossz - még előtte közbe kell(ene) lépni hogy ne is történhessen ilyesmi - pláne ha van egy nagyon durva negatív példa a közelmúltból!
 #136647  Szerző: Wolfman

kukac írta:esetleg halálesetekkel tarkított promóció ami örökre ráég a rádióra?
Azért ne túlozzunk, halálesetek hál' Istennek nem voltak.
 #136645  Szerző: kukac

Lights off: Ne tüntessenek a Music FM-nél!
"szíveskedjenek elállni a részvételtől tekintettel arra, hogy a 89,5 MUSIC FM felelősségének teljes hiányára, valamint a károsultak felkutatása, és az okozott károk teljes körű megtérítése érdekében tett lépéseinkre és erőfeszítéseinkre visszavezethetően annak megtartása okafogyottnak tekinthető."
- miiiivaaaan?! :D
  • 1
  • 280
  • 281
  • 282
  • 283
  • 284
  • 565