RADIOSITE Fórum

• Rádió 97 - Kiskőrös - 97.0 MHz

#136739  Szerző: djlacee

kukac írta:
LuciFerko írta: - Ugyan az a pár ember rotálódik országos szinten, szóval kb kihalásos alapon megy.
- ha lenne helyettuk fiatal tehetseg, akkor nem igy lenne, hidd el!
Ugyan, mindenki félti az állását
 #136738  Szerző: kukac

LuciFerko írta:
kukac írta: Ki fog igy 5 ev mulva a musorvezetoi szekbe ulni ha a fiatalokat mar ennyire nem erdekli a radiozas?!
Sok fiatalt érdekel, de ők más vízeken vannak.

- Nem kapnak lehetőséget, vagy esetleg sok nyaggatás után a noname helyi rádióban szombat este tízkor
- azt gondolom hogy egyfajta rendje a dolgoknak, nem ultetunk minden onjelolt, botcsinalta amatort a fomusoridos sav mikrofonja moge, csak ha mar bizonyitott! Ehhez pedig ido, penz, turelem, akarat, tehetseg es alazat kell!

- Ha pályázni akarnak pl. kisköz frekire, mondva csinált dolgokkal elkaszálják őket
- mar bocsanat, de ne kapjon mar minden jottment tapasztalatlan frekvenciat! Aztan meg par honapon belul kiderul hogy fingja nincs az uzemeltetesrol es mar a koltsegeket sem tudja kifizetni...

- Ugyan az a pár ember rotálódik országos szinten, szóval kb kihalásos alapon megy.
- ha lenne helyettuk fiatal tehetseg, akkor nem igy lenne, hidd el!
 #136727  Szerző: LuciFerko

kukac írta: Ki fog igy 5 ev mulva a musorvezetoi szekbe ulni ha a fiatalokat mar ennyire nem erdekli a radiozas?!
Sok fiatalt érdekel, de ők más vízeken vannak.

- Nem kapnak lehetőséget, vagy esetleg sok nyaggatás után a noname helyi rádióban szombat este tízkor
- Ha pályázni akarnak pl. kisköz frekire, mondva csinált dolgokkal elkaszálják őket
- Ugyan az a pár ember rotálódik országos szinten, szóval kb kihalásos alapon megy.
 #136721  Szerző: Richmonde

Egerben ugyanez a helyzet. Az EKF-ről 30 ember közül egyet tudok mikrofon mögé ültetni úgy, hogy kb fél évig még ütnöm kell. Közhely, de erre születni kell!

Update!

Telóról vagyok össze-vissza ugrál a témában. Sorry

Szerintem amiket irtok teljesen rendben van, nyitott kapukat döngetünk.
 #136705  Szerző: kukac

nemethi1980 írta:
admin írta:amúgy, ha már a fiatalok kiszolgálása nem megy, akkor legalább próbálják elérni a 25-59 korosztályt, úgyis ez tejel a legjobban üres piacon. és elfut kicsin is.
hány vegytiszta ac rádió van magyarországon? négy (kdr, juve, antritt, amadeus).
Azért az Antritt mostanában eléggé ráhúzott az Ozone-ra. Amikor RIhannát meg Avicii-t hallok rajta, bizonyos kérdések felmerülnek bennem, hogy MIÉRT???
- gondolom azert mert rajottek ok is hogy a jobb hallgatottsag nagyobb piaci reszesedes.
Ha kereskedelmi radio, akkor viselkedjen is ugy!
 #136704  Szerző: kukac

admin írta:
kukac írta:
admin írta:kukac: az üzlet és a számok viszont nem érzelmi kérdések ideális esetben.

konszenzus-javaslat: nem a hagyományos rádióé a jövő. csúnyábban írva: innen már csak lejtő van, de nem meredek.
Mondom hogy egyetertunk, nem is ertem miert nekem irod! :)
csak az első mondat szólt neked :)
Na pont abban nem engedek en sem! Mindig is annak a hive voltam hogy az egyeni elkepzeleseket szepen mindenki otthon elje ki, a radio pedig egy munkahely ahol a hallgato igenyeit kell kiszolgalni es penzt akarunk keresni! :)
 #136701  Szerző: nemethi1980

admin írta:amúgy, ha már a fiatalok kiszolgálása nem megy, akkor legalább próbálják elérni a 25-59 korosztályt, úgyis ez tejel a legjobban üres piacon. és elfut kicsin is.
hány vegytiszta ac rádió van magyarországon? négy (kdr, juve, antritt, amadeus).
Azért az Antritt mostanában eléggé ráhúzott az Ozone-ra. Amikor RIhannát meg Avicii-t hallok rajta, bizonyos kérdések felmerülnek bennem, hogy MIÉRT???
 #136700  Szerző: markfelt

kukac írta:
admin írta:kukac: az üzlet és a számok viszont nem érzelmi kérdések ideális esetben.

konszenzus-javaslat: nem a hagyományos rádióé a jövő. csúnyábban írva: innen már csak lejtő van, de nem meredek.
Mondom hogy egyetertunk, nem is ertem miert nekem irod! :)
csak az első mondat szólt neked :)
 #136698  Szerző: kukac

Egyebkent lehetne ez maskent is, egy olyan orszagban pl ahol az ertekrend a kultura, a muveszet, a szellemi ertekek tamogatasa, ahol az allam azert mukodik hogy az allampolgaroknak jo legyen, ahol cel hogy az orszag szellemileg felviragozzon. Sajnos mi nem olyan orszagban elunk, igy mint minden mas a kultura teruleten (szinhazak, szellemi alkotomuhelyek, civil szfera) ez is elsorvadasra van itelve.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10