andit írta:Koszonom, igyekszem csak idoben megszolalni, de itt aztan van minden, mint az ures boltban...kukac írta:dragaim, vereim, mindenki!na kérem! andit az a fajta fórumozó aki keveset beszél, de ha megszólal akkor sokat mond! +1000, és én is téged!
Annyira jo lenne, ha vegre valaki itthon is belatna, hogy netradiot mukodtetni, kesziteni, csinalni, soooot! ne adj isten PROGRAMOZNI nem egyenlo azzal, hogy elindul a vegtelen zenefolyam…Az nem netradio, az valami egeszen mas.
A vilag muveltebbik, maskeppen szocializalodott felen szamtalan olyan peldat talalni, ahol egy adott netradio pontosan ugy mukodik, mint egy AM/FM format radio. ezt kellene vegre megerteni. a kulonbozo stream szolgaltatasok valoban alternativat jelentenek a radioval szemben, aki akarja, azt valasztja, de sokan vannak, akik tartalmat szeretnenek fogyasztani, ok radiot-legyen az normal, vagy net-fognak hallgatni…
Tovabb megyek, 2015-ben vegre jo lenne, ha a radiotulajdonosok vegre megertenek, hogy ez-a radiocsinalas bizony egy szakma- ami talan az egyik legizgalmasabb a vilagon!!!- es nem csak azt neznek, hogyan tudjak a legolcsobban meguszni a mukodest, hanem vegre tisztesseges formatban, tartalomban gondolkodnanak.Penzt ezzel lehet keresni, nem is keveset, itthon is, sot helyben igen sokat!
A vilagon az most a tendencia, hogy a helyi tartalmak mindent visznek, lassan talan itthon is eljon ez az allapot, mert biztos vagyok abban, hogy ez a jovo.
Helyben, jol programozott radio, megfelelo formatummal, helyi contentekkel…, na az hosszu tavon kasza-blanka…, szerintem…
Ja…, ugyanitt Trabant elado!
![]()
![]()
Olelek mindenkit!

Annyira nem mukodik itthon ez a szakma, hogy mar lassan fizikai fajdalmat erzek. Beszelek idonkent tulajdonosokkal, vezetokkel es elborzadva hallgatom, amiket mondanak, pedig nem 1991.et irunk, hanem 2015 januarjat, amikor a vilagban rengeteg fontos dolog tortenik…
Vicces, amikor mondjuk kollegakat kerdezek-pusztan baratilag-, hogy "es Te milyen radiokat hallgatsz, ha eppen nem dolgozol…?", altalaban nincs valasz…
Ez sajnos mindent elmond…, igy tenyleg nem fog mukodni.
Tovabb megyek, sok vezeto beosztasban dolgozo kollega nem ismeri a sajat radiojat, nem tudja milyen lehetosegei lennenek, mert nem tudja mit akar, nem erzi mi van a kezeben, tovabb megyek nem tudja mi a a radiozas…es vezeto!
Fogalma sincs arrol mi az a celcsoport, mi tortenik a sajat varosaban, milyen a demografia, egyaltalan mit szeretnenek az emberek. tovabb megyek azzal Az adatbazissal sem tud mit kezdeni, ami rendelkezesere all zeneileg, mert nem ismeri eleg melysegben az adott programot,igy olyan hibakat vet, ami egy kis tanulassal, ne adj' isten angol nyelv ismerettel, erdeklodessel siman kikuszobolheto lenne.De, a legfontosabb szerintem az adott formatum, uzenet alapos ismerete, ha ez rendelkezesre ll, tudas, kutatasok, tapasztalas szintjen, mit nem mondjak "keszseg szinten", akkor mukodni fog, mindenhol mukodik!
Mindenki tud fejben radiot csinalni, de hosszu palyafutasom alatt megtapsztaltam, hogy a valosagban ez nagyon nehez…, de egyaltalan nem lehetetlen.
a legnagyobb szivfajdalmam, hogy lassan 15 eve nem talalkoztam olyan emberrel, akinek a szemeben lattam volna a tuzet mondjuk egy "ONAIR" felirat felvillanasakor…, pedig anelkul a TUZ, tovabb megyek, "ORGAZMUSELMENY" nelkul ez az egesz csak barkacsolas, vagy mondjuk ABCD FM…, a radio…
Ez is mar milyen szlogen…?:))))
A Trabi kozben elkelt:))))))))[/quote]
- kar hogy ezt te irtad mert en is irhattam volna. Remek!..