RatFM írta: Ergo a mi pénzünket herdálják ilyen értelmetlen dolgokra !Úgy hallottam, hogy Olaszországból tolják bele a pénzt, az ottani Mária Rádió vagy közösség, vagy mi.... szóval az.
RatFM írta: Ergo a mi pénzünket herdálják ilyen értelmetlen dolgokra !Úgy hallottam, hogy Olaszországból tolják bele a pénzt, az ottani Mária Rádió vagy közösség, vagy mi.... szóval az.
jimmer írta:valójában azoknál a közösségi frekiknél, ahol a pályázati kiírásban ez van: "általános tematikájú, helyi jellegű" - itt én alapból el is utasítanám az összes vallási rádiót. Miért? Mert tematikus, és nem általános. Ennyi.Anyósom aki aztán igen csak vallásos, mert nem telik el nap, hogy legalább kétszer ne menne templomba, még Ő se hallgatja az ilyen rádiókat.
Csongii írta:Azt néztem én is. Jellemzi a hazai rádiózás helyzetét, hogy rajtuk kívül senkit sem érdekeltek a közösségi frekvenciák.Mondjuk amilyen a szabalyozas, nem csodalom...
Pasa írta:Komoly égiháború volt itt, valószínűleg van összefüggés, hogy nem szól jelenleg a 94,2.