admin írta:tehát akkor ha jól értem, az egyik helyett a másik véglet jobban tetszik, azaz novák előd simán cigányozzon csak? középút nem létezik számodra?Nos, jelenleg ott tartok, hogy inkább cigányozzon novák előd, mint, hogy egy olyan irányba menjen ez az ország, ahol lassan qrvára félni kell az utcán, a közintézményekben, a közösségi járatokon, sőt még az interneten is.
Mert
-közbiztonság nincs
-a rendőrség keze meg van kötve ebből a szempontból
-egyre többen vannak az olyan cigányok, akik munka helyett a lopást választják (mert a segély nem elég nekik, dolgozni meg nem akarnak elmenni, még akkor sem, ha bekopogtat egy munkáltató az ajtajukon és kéri, hogy menjen dolgozni!)
-meg lehet nézni a börtönöket, milyen származású emberekkel van tele(70%)
-stb, stb,stb
Én nem bőrszín alapján ítélek, de qrvára elegem van belőlük, magyar emberekbe soha nem csalódok akkorát, mint a cigányokban, pedig lehetőség szerint kerülöm őket, de időnként mégis beléjük botlok, és érdekes, mindig a legrosszabb csaló fajtába.
Sokszor rendeltem már internetről-előreutalással is, de így még soha nem jártam. de ez volt az utolsó.
Különben, admin, ha jól tudom téged több szál köt Somogy megyéhez, Kaposvárhoz.. mégse tudod milyen embertelenek tudnak lenni a cigányok? Kaposváron is van bőven állat módjára viselkedő roma.
Mi lesz itt 10-20 év múlva? Ismerősöm kórházban dolgozik az újszülött osztályon, az utóbbi 1-2 évben csak azt hallom tőle, hogy már több a roma újszülött, mint a magyar. Higgyétek el, óriási problémák lesznek néhány év múlva.[/quote]
Egy ujszulott csecsemorol beszelsz! Mit artott az neked? Milyen ember vagy te?[/quote]
Még semmit, de majd fog, mert a szülei lopásra fogják tanítani! Milyen országban vagyunk? Roma országban vagy Magyarországban? Tudom, tudom, még te sem találkoztál soha életedben rossz, bűnöző, állat módjára viselkedő cigánnyal.[/quote]
Most nem arrol van szo hogy talalkoztam-e vagy sem, egy ujszulott artatlan, nem tehet semmirol es egyaltalan nem biztos hogy valaha is fog! Igy, ahogy te megnyilvanulsz, nem nyilvanulunk meg embertarsainkrol! Nincs jogod hozza, te sem vagy tobb naluk, sot!