Monóban szól,de legalább nincs túllökve.

Tuner: SDR
Ant.: 15 elemes yagi (H)
Ant.: 15 elemes yagi (H)
frekvenciapásztor írta:Sziasztok! Gyerekek, ez csak neten szól így, vagy FM-en is tényleg ilyen szarul szól? Egyébként én miért nem kapok frekvenciaengedélyt? Esküszöm, ennyire szarul ha akarnék se tudnék szólni!Éterben -annyira- nem szól szarul,ha eltekintünk attól,hogy halk,dinamikátlan,magas és mély hangok nincsenek,és az RDS kissé túl van lökve.
LuciFerko írta:Ezt most meghallgattam, ésKovi02 írta:A régi Ozone szlogent hagyták meg,és a végéről leevágták hogy Ozone FM.Ahelyett meg van vagy 10mp-s szünet....
Kovi02 írta:A régi Ozone szlogent hagyták meg,és a végéről leevágták hogy Ozone FM.Ahelyett meg van vagy 10mp-s szünet....
andit írta:egyébként (hogy egy kicsit árnyaljam a képet) nem ilyen egyszerű a helyzet, jópár kollégát ismerek, akit jó szakembernek tartok, de tudom hogy nincs más választásuk, a túlélésre játszanak! a fontossági piramis tetején már egy ideje nem a hallgatottság áll hanem a bizonyos körök elvárásainak való megfelelési kényszer, innentől kezdve pedig kár számon kérni bármit is ezeken az embereken, a kereskedelmi rádió ugyanúgy betölti a szerepét, csak itt már nem a hallgatottsági mutatók javítása a cél, nem a hallgatóknak kell megfeleltetni a rádiót, hanem annak a politikai "mecénási" körnek aki mindenhatóként dönt a pénzosztásról. újabban már nem a hallgatottság tart el egy rádiót, hanem a politika, ennek megfelelően a jó szakember ehhez alkalmazkodik, ehhez a megváltozott elváráshoz igazodva készít műsort - mert most ez a feladata, ebből fog megélni a rádió. most éppen ilyen világot élünk.LuciFerko írta:Én meg aki hobbi szinten űzi ezt az egészet csomót figyelem a piacot, olvasok elemzéseket, stb... akkor bennem van a hiba?Hali,
miert lenne Benned a hiba, ez az egesz diskurzus nem errol szol, nem profikrol-amatorokrol, sokkal inkabb arrol, hogy ez at egesz radios szakma vegre megtisztuljon, a "parasztvakito allando megfejtok" kicsit hatterbe vonuljanak es johessen az igazi, a valodi alkotas oyan szakeberekkel, akik tudjak, ismerik a trendeket, egyaltalan tudjak, hogy mit jelent felepiteni egy radiot…
Ez egy utopiszitkus allapot felvazolasa termeszetesen,... elnezve a szakmai mai allapotat:))))
a legnagyobb TISZTELET A KEVES KIVETELNEK!!!! Nekik big respect...
Sajnos.
LuciFerko írta:Én meg aki hobbi szinten űzi ezt az egészet csomót figyelem a piacot, olvasok elemzéseket, stb... akkor bennem van a hiba?Hali,