admin írta:rizikósabb menni, mint maradni szerintem. de megfordítom a kérdést, ti, aki maradtok, miért maradtok?
Először is, én az átlagnál társaságibb embernek tartom magam, számomra fontos a család, a barátok, a megszokott környezet. (szeretek kirándulni, utazni, de 1 hét után már hiányzik az otthon.)
Másodszor, még mindig reménykedem abban, hogy ha ebben az évben nem is, de 1-2 éven belül sikerül elzavarni ezt a szemét kormányt, aki qrvára lesz@rja a magyarok életszínvonalát, gondjait, és majd jön helyette egy olyan vezetőség, aki minden erőfeszítésével azon lesz, hogy egy gyorsan fejlődő, élhető országot csináljon ebből az országból.
Ide köt rengeteg élmény, jó és néhány rossz emlék is.
Másik, hogy hobbiként foglalkozom gyümölcstermesztéssel, 2 éve vettem 15 db gyümölcsfát(alma, körte, szilva, meggy, barack, stb), amiből még csak néhány mutatta meg, hogy milyet is terem.
Egyszerűen nem lenne szívem itt hagyni csak így mindent .
Engem egy dolog bosszant ebben az országban, az, hogy nem tudok félretenni abból a rohadt pénzből. Arra is épp, hogy elég, amire muszáj. (na jó, azért havonta 2x összeülünk a barátokkal iszogatni

)
Nekem az itt élő emberekkel nincs különösebb bajom, egy-két mocskot leszámítva. Viszont a kormánnyal már annál inkább.
Nem utolsó sorban, imádom a Balatont és a fővárossal sincs bajom.