RADIOSITE Fórum

• Politika

#137089  Szerző: markfelt

arra, hogy rendben van minden, amit írtál, tehát köszönöm a megértést és a sok észrevételt. szép estét kívánok egyúttal!
 #137087  Szerző: kukac

admin írta:értem, köszönöm a véleményt mindkét ügyben.
Marmint melyik kettoben? Egyebkent visszaporgettem es megneztem. Konkretan semmilyen figyelmeztetes nem tortent, azt gondolom hogy nem eleg szabalyzatot kesziteni, semmit nem er ha nincs betartva. Ezert is erezni a kovetkezetesseg hianyat.[/quote]
rendben[/quote]
Mi van rendben? Ezt mire erted?[/quote]
Up
 #137078  Szerző: kukac

admin írta:
kukac írta:
Marmint melyik kettoben? Egyebkent visszaporgettem es megneztem. Konkretan semmilyen figyelmeztetes nem tortent, azt gondolom hogy nem eleg szabalyzatot kesziteni, semmit nem er ha nincs betartva. Ezert is erezni a kovetkezetesseg hianyat.
rendben
Mi van rendben? Ezt mire erted?
 #137077  Szerző: kukac

Csongii írta:
kukac írta:Meg csak azzal sincs gondom hogy idonkent jobban hasonlit ez a topic a kurucinfora mint valami radios szakmai forumra....
Szerintem a topik, az nem maga a fórum. Nem szabad összekeverni a szezont a fazonnal. Nem védeni akarom én a Moderátorokat, de ez itt tényleg "csak" egy játszótér. Azért van a fórumnak másik része, ahol lehet illetve lehetne szakmázni. A Kunság rádiós topikban például folyt egy jó kis beszélgetés, mondjuk nem ott lett volna a helye, de érdekes volt mindenképpen, hogy végre ilyet is láttunk itt az elmúlt időszak nagy csendjében. Uff :)
En pedig azt gondolom hogy a nagy egesz szellemisegere kihat az ha csak egy adott reszlete is ferges. Ha egy orvosi szaklap vegere odabiggyesztenek egy auragyogyaszattal foglalkozo tudositast, az nem az utobbi letet fogja hitelesiteni hanem pont az elobbi hitelet rombolja. Nem gondolom hogy pl egy hvg megengedne maganak egy kis nacirovatot. Ha ez valahol megengedett, az jelent valamit.
 #137076  Szerző: Csongii

kukac írta:Meg csak azzal sincs gondom hogy idonkent jobban hasonlit ez a topic a kurucinfora mint valami radios szakmai forumra....
Szerintem a topik, az nem maga a fórum. Nem szabad összekeverni a szezont a fazonnal. Nem védeni akarom én a Moderátorokat, de ez itt tényleg "csak" egy játszótér. Azért van a fórumnak másik része, ahol lehet illetve lehetne szakmázni. A Kunság rádiós topikban például folyt egy jó kis beszélgetés, mondjuk nem ott lett volna a helye, de érdekes volt mindenképpen, hogy végre ilyet is láttunk itt az elmúlt időszak nagy csendjében. Uff :)
 #137075  Szerző: markfelt

szemilan írta:Family frost.... 19 depó + központ...ide is vasárnap jönnek. De jöhetnek?

http://www.kisalfold.hu/gazdasag/nagyot ... n/2413764/
úgysem, ezeket a kiskapukat kormány kézzel-lábbal tiporja. a kiskaputiprás önmagában amúgy tök jogos, de nem ilyen elmebeteg témában, mint a vasárnapi nyitva tartás korlátozása.
 #137074  Szerző: markfelt

kukac írta:
Marmint melyik kettoben? Egyebkent visszaporgettem es megneztem. Konkretan semmilyen figyelmeztetes nem tortent, azt gondolom hogy nem eleg szabalyzatot kesziteni, semmit nem er ha nincs betartva. Ezert is erezni a kovetkezetesseg hianyat.
rendben
 #137072  Szerző: kukac

• 1
  • 275
  • 276
  • 277
  • 278
  • 279
  • 517