RADIOSITE Fórum

• Tudomány és technika

#137106  Szerző: asimov

A méretét alapul véve, talán nincs is benne RFI szűrés.
Egy valamirevaló RFI ferrit önmagában majdnem akkora, mint ez az egész "tápegység". A komplett zavarszűrő blokkok (teljesítménytől függően persze) még nagyobbak. :)
kukac írta:
LuciFerko írta:http://www.lakitech.hu/index.php?option ... uct_id=445
Ilyen tápnak létezik stabilizált változata? Konkrétan beledugtam egy mp3-as transzmittert, és a táp erősebb zajt csinál, mint amilyen erős az adó. :shock:
Ez egy stabilizalt tap (kapcsolouzemu), max a szurese gyenge.
 #136442  Szerző: noartist

admin írta:meg pl. a huawei ascend sem. ezek teljesen kizártak ugyanis.
A Huawei nagyon korrekt amúgy, a Qualcom processzorral szerelt telefonjaik jók. Hálózati téren #1,nagyon masszívan tartja a jelet olyan helyeken is, ahol más telefonok már dobják a 3/4G-t. (Persze, az lenne a gáz, ha pont a Huawei nem figyelne ilyesmire, hiszen hálózati berendezéseket gyártanak eredetileg.)
 #136441  Szerző: noartist

Az LG G3 nem akad, csak az első kiadott szoftver bolt hibás, ma már folyékonyan működik. Az S5 gyakrabban roskad bele abba a nyomorult TouchWiz - be, mint a G3 bármibe. A minőségbeli különbségekről nem is beszélve...
(Sony pedig selejt, nem ér semmit, csak a baj van vele. 'S' betűs telefont nem szabad venni)
A HTC jó választás volt, a kamerát leszámítva nagyon jó telefon. Velük csak az a probléma, hogy szeretnek irreális árcédulákat pakolni bizonyos alsóbb kategóriás készülékeik mellé.
A családban van minden, de minőségben, tartóssságban, megbízhatóságban az LG az ász. (Az Optimus széria problémás volt, de szerencsére a két Nexus készülék kiadása óta _nagyon_ sokat fejlődtek.) Én nekik szavazok bizalmat legközelebb.
 #136435  Szerző: markfelt

hosszas nyammogás után egy htc one m8 mellett döntöttem. eddig le vagyok hidalva, nagyon rendben van minden téren.
 #135880  Szerző: kukac

En mar a harmadik blackberryt gyurom es imadom, de tudom - izlesek es pofonok...
 #135866  Szerző: Csongii

Nekem Andoidom van lassan 2 éve, sok volt vele a szenvedés viszonylag, egészen addig amíg nem toltam neki egy rootot + alap google féle android verziót. Azóta (kb 1,5 hónapja) megszerettem a kis telefonomat, mert bár ha túl sok program fut, akkor kicsit képes lelassulni, de nem annyira, mint a gyári samsung által mókolt andoriddal. (Galaxy Ace 2-m van) A kb 630 Mb ramból is 450 körül kezelte, amióta fent van a 4.4.4-es KitKat, azóta látja az egészet és tök jól működik. Windows phone van a cégnél, de nekem nem jön be a menü rendszere, így nem szívesen váltanék rá. Az ájfónt túl drágának tartom itthon, BB-t nem ismerem. :)
 #135856  Szerző: IstvánB

Érdekes, hogy a legtöbb felhasználó menekül egy másik platformra. Több év android után váltottam Windowsra, és még nem akartam falhoz vágni az elmúlt egy évben.

Audio-videó shown viszont kipróbáltam egy G3 at. Vicces volt, hogy a promó arc olyan dolgokkal népszerűsítette, amiket a Nokiám is tud. (Vezeték nélküli töltés, tanuló billentyűzet, stb).

Blackberryt kipróbálnám még, arrol is csak jókat Hallottam.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 22