RADIOSITE Fórum

• Politika

#137293  Szerző: markfelt

még három húzásod van kukac, kiélni itt a szociopata ösztöneidet, és ez most nem vicc. utána del, ban.

figyelek, számolom.
 #137292  Szerző: kukac

admin írta:mármint játsszak én a péniszeddel?
kihagyom, de kösz.
En nem tudhatom teged mi izgat, de ha ilyesmi ugrik be neked a holokausztrol akkor az a te bajod, nem az enyem.
 #137291  Szerző: kukac

Először is nem vagyok rasszista, csupán én nem találkoztam még olyan cigánnyal, akin a nap 24 órájából legalább 10 perc erejéig ne jött volna ki az a tipikus "cigány viselkedés. (ettől függetlenül lehet, egy művelt ember és nem biztos, hogy bűnöző).
Lényeg az, hogy te nem bírod felfogni, hogy a cigányok soha életbe nem fognak teljesen beilleszkedni közénk. Hozhat itt bármilyen törvényt, intézkedést ezzel kapcsolatban a kormány, ez akkor sem fog menni.
Mint már írtam, nem csak a cigányok között van bűnözés, a magyar bűnözőket is elítélem, de saját tapasztalat alapján, azt kell, hogy mondjam, míg 100 magyarból 20 lop, addig cigányból 50. Persze a cigányoknál is rendes családok, akik legalább szakmát tanulnak és rendesen dolgoznak, viszont sokuk egész életükben fosztogatásokból él. Odarakhatod az orra elé a munkát, akkor sem hajlandó megcsinálni, hőbörögve kiabálná, hogy ő nem fog dolgozni!
Még egyszer mondom, ez nem rasszizmus, ezek tények! Arról sajnos nem tehetek, hogy ezt te nem érted meg, talán azért mert nem látod, talán azért mert nem akarod látni és megérteni.[/quote]
Azt gondolom hogy a zavaros agymenesed, amellett hogy semmilyen objektiv adattal nincs alatamasztva (az nem objektiv adat hogy szerinted mi a helyzet), meg raadasul ordas, cinikus altalanositas. Persze hogy rasszista vagy, ez nem is kerdes.
 #137290  Szerző: markfelt

mármint játsszak én a péniszeddel?
kihagyom, de kösz.
 #137289  Szerző: kukac

admin írta:
kukac írta:
admin írta:na, hát akkor még szerencse, hogy vannak itt olyanok, akik a hanyag, igazságtalan, és embertelen admini fertőt kompenzálják ésszerű, erkölcsös és lovagias kiállásukkal, atyai kontroll alatt tartva az elkallódott, illiberalizálódó közösséget.
Szep sarkitas, nem errol volt szo. Kulonosebben nem erdekel hogy milyen a szellemiseg itt a forumon, ha velemenyem van, azt ugy is elmondom, a kepmutatast viszont nem allom. Nem kell ez a nyitottak vagyunk-duma, ha a mogottes tartalom pont az ellenkezoje az eredeti szandeknak, mert ez vercinikus mindenkivel szemben, akinek egy kicsit is tartalmasabb az ertekrendje a mai magyar valosagnal.
továbbra sem érdekel a provokációd. játssz a péniszeddel.
Koszonom a javaslatot, ezt inkabb meghagynam neked...
Nem gondoltam volna hogy ez nalad a vegso erv, de ezek szerint tevedtem.
 #137276  Szerző: markfelt

nehéz meghúzni a határvonalat rasszizmus és nem rasszizmus, antiszemitizmus és nem antiszemitizmus, homofóbia és nem homofóbia, ikszipszilonizmus és nem ikszipszilonizmus között.

sosem egyértelmű, sosem derül ki előre, ki kit mennyire sért, mindenben p.c.-nek pedig lehetetlen lenni, és ebben igaza van viktornak is: ez a vita rovására megy. nem lehet mindig egy érintettet megkérdezni, "bocs, fernandó, ez most offenzív?", de a szélsőliberális bullshitot naphosszat mantrázóknak, a toleranciából nyerészkedő csapatnak sem lehet mindig igazat adni. nem lehet tabusítani a súlyos társadalmi problémákat és kockázatokat, egyetértek ebben asr27-tel pl...

ugyanakkor az sem igaz, hogy minden cigány szar ember. ha 51%-uk és ha 97%-uk az, ilyet akkor sem szabad kijelenteni, mert lehet, hogy az a maradék 3 menti meg az életedet egyszer. nekem van pár cigány haverom, intelligens, dolgos, szorgalmas, jól szituált emberek, de ha a segélybűnöző, tolvaj, rajkodó romák szóba kerülnek, átmennek neonáciba és fejbe akarják lőni ezeket a "cigányságra szégyent hozó elemeket".

más kultúra, más szocializáció, és ez sokat számít. máshogy, különlegesen kell bánni velük, nem úgy, mint mondjuk egy némettel, vagy szlovákkal (hanem máshogy, mint pl. a japánnal, aki nem hiszi, olvasson utána a kultúraközi protokollnak). és ez többségében igaz, nem vonatkoztatható el sajnos a kultúrájuktól, ami nem feltétlenül származás, csak szorosan összefügg vele.

valóban nehéz beilleszkedniük, pedig beleszülettek a mai modern társadalomba, most meg együtt kéne élni a nem romákkal. itt kezdődnek a bajok, az elmúlt évtizedek rossz politikája (segélyezés orrba-szájba pont a probléma tabusítása, figyelmen kívül hagyása, ezt nehezményezők lerasszistázása miatt) pedig csak hab a tortán. ez már nem mehet így tovább sokáig, ezt kár vitatni. egész pontosan itt mond csődöt a liberális elmélet.

aki ezen a kérdések megvitatását rasszista gyalázatnak tartja, az tényleg elmebeteg. aki nem hiszi el, nem látja a különbséget, vesse össze novák előd rikárdózásával.
 #137275  Szerző: markfelt

kukac írta:
admin írta:na, hát akkor még szerencse, hogy vannak itt olyanok, akik a hanyag, igazságtalan, és embertelen admini fertőt kompenzálják ésszerű, erkölcsös és lovagias kiállásukkal, atyai kontroll alatt tartva az elkallódott, illiberalizálódó közösséget.
Szep sarkitas, nem errol volt szo. Kulonosebben nem erdekel hogy milyen a szellemiseg itt a forumon, ha velemenyem van, azt ugy is elmondom, a kepmutatast viszont nem allom. Nem kell ez a nyitottak vagyunk-duma, ha a mogottes tartalom pont az ellenkezoje az eredeti szandeknak, mert ez vercinikus mindenkivel szemben, akinek egy kicsit is tartalmasabb az ertekrendje a mai magyar valosagnal.
továbbra sem érdekel a provokációd. játssz a péniszeddel.
 #137274  Szerző: markfelt

LuciFerko írta:Van két zsidó ismerősöm, és ez az erőltetett hájpolás zavarja mindkettőt.
kicsit sok a holokauszt emléknap, egyetértek, de amíg vígan náciskosnak jobbszélen, meg kispista is a zsidókat okolja, amiért mélyszegény (dolgozni persze nem szeret, csak kocsmázni), addig valahol ez is érthető.
 #137272  Szerző: LuciFerko

https://www.youtube.com/watch?v=6vAUFl6ifRA
Ez most kelet Ukrajna. Csak az nézze meg, akinek van idegzete hozzá, van benne pár :vomit: jelenet. :mellow:

Szerintem kurvára lépnie kéne már valakinek, hogy ez fejeződjön be. Ez a háború ki fog terjedni.
  • 1
  • 267
  • 268
  • 269
  • 270
  • 271
  • 517