Először is nem vagyok rasszista, csupán én nem találkoztam még olyan cigánnyal, akin a nap 24 órájából legalább 10 perc erejéig ne jött volna ki az a tipikus "cigány viselkedés. (ettől függetlenül lehet, egy művelt ember és nem biztos, hogy bűnöző).
Lényeg az, hogy te nem bírod felfogni, hogy a cigányok soha életbe nem fognak teljesen beilleszkedni közénk. Hozhat itt bármilyen törvényt, intézkedést ezzel kapcsolatban a kormány, ez akkor sem fog menni.
Mint már írtam, nem csak a cigányok között van bűnözés, a magyar bűnözőket is elítélem, de saját tapasztalat alapján, azt kell, hogy mondjam, míg 100 magyarból 20 lop, addig cigányból 50. Persze a cigányoknál is rendes családok, akik legalább szakmát tanulnak és rendesen dolgoznak, viszont sokuk egész életükben fosztogatásokból él. Odarakhatod az orra elé a munkát, akkor sem hajlandó megcsinálni, hőbörögve kiabálná, hogy ő nem fog dolgozni!
Még egyszer mondom, ez nem rasszizmus, ezek tények! Arról sajnos nem tehetek, hogy ezt te nem érted meg, talán azért mert nem látod, talán azért mert nem akarod látni és megérteni.[/quote]
Azt gondolom hogy a zavaros agymenesed, amellett hogy semmilyen objektiv adattal nincs alatamasztva (az nem objektiv adat hogy szerinted mi a helyzet), meg raadasul ordas, cinikus altalanositas. Persze hogy rasszista vagy, ez nem is kerdes.