djlacee írta:Akkor szerinted vigyem el szörvízbe, aztán mondjanak rá valamit?Nyugodtan. Ha komolyabb (alaplapi) gondja van, úgyis szólnak. Nem olcsó egy ilyen javítás, szerintem nem feltétlenül éri meg egy 2012-es készüléket javítgatni.
djlacee írta:Akkor szerinted vigyem el szörvízbe, aztán mondjanak rá valamit?Nyugodtan. Ha komolyabb (alaplapi) gondja van, úgyis szólnak. Nem olcsó egy ilyen javítás, szerintem nem feltétlenül éri meg egy 2012-es készüléket javítgatni.
djlacee írta:Halihó emberek! Érdemes egy Samsung Galaxy S3-at javításba küldeni? Olcsón hozzájutottam, a touch érzékel, de a kijelző ilyen dolgokat produkál:Ha szerencséd van, csak a szalagkábellel van gond.
admin írta:https://www.youtube.com/watch?v=M8YjvHYbZ9wHamarosan jön a birodalmi lépegetők kora.
bakker
hori írta:Szia Hori!Attis írta:Egy kis segítséget kérnék. Adott egy okostelefon, amiben nincs fm rádió. Tudtok ajánlani Bluetooth füleseket ("agybadugós"), amikben van rádió? Találtam már párat, de kíváncsi vagyok, hogy ti miket ajánlotok. Azt azért hozzáteszem, hogy tényleg csak a rádió miatt kellene, és nem igazán szeretnék egy vagyont rákölteni.Szia Attis !
Azóta nem tudom, hogy lehet-e kapni, de én egy Sony Ericsson MW600-at használok. Bluetooth, RDS (PS) FM Rádió és szép hangja van egy jó fülhallgatóval.
Attis írta:Egy kis segítséget kérnék. Adott egy okostelefon, amiben nincs fm rádió. Tudtok ajánlani Bluetooth füleseket ("agybadugós"), amikben van rádió? Találtam már párat, de kíváncsi vagyok, hogy ti miket ajánlotok. Azt azért hozzáteszem, hogy tényleg csak a rádió miatt kellene, és nem igazán szeretnék egy vagyont rákölteni.Szia Attis !
asimov írta:A méretét alapul véve, talán nincs is benne RFI szűrés.És létezik ilyen táp szűrve?
Egy valamirevaló RFI ferrit önmagában majdnem akkora, mint ez az egész "tápegység". A komplett zavarszűrő blokkok (teljesítménytől függően persze) még nagyobbak.
kukac írta:LuciFerko írta:http://www.lakitech.hu/index.php?option ... uct_id=445Ez egy stabilizalt tap (kapcsolouzemu), max a szurese gyenge.
Ilyen tápnak létezik stabilizált változata? Konkrétan beledugtam egy mp3-as transzmittert, és a táp erősebb zajt csinál, mint amilyen erős az adó.