RADIOSITE Fórum

• Politika

#137513  Szerző: markfelt

azért offenzió nélkül, goldhand, attól, hogy ismert (én mondjuk hirtelen nem tudom, ki az, gondolom valami dj), még nem automatikusan egy lángész.

szomorú, hogy ilyeneket ír, de vannak benne igaz mondatok. és persze pár butaság is.

mondjuk ez itt off, de szerintem nem kéne ilyeneket írnia semmiféle közszereplőnek (kivéve, aki politikával foglalkozik), már csak a saját érdekei miatt sem.
 #137512  Szerző: asr27

Úgy tűnik nem csak én érzem úgy, hogy a jelenlegi kormány mellett a cigányság is egy komoly probléma az országban.
Viszont én inkább az összefogásra szavaznék a kimenekülés helyett, mert ha mindenki így gondolkodna és kimenekülne, akkor Magyarország elfogyna, majd eltűnne. :(
Azért ezek elég fura kijelentések egy "sztártól" :
Kép
 #137506  Szerző: szemilan

#137490  Szerző: Csongii

Pasa írta: A röhögés legalább megy neked, ez is valami...
Valóban leírtam sokszor, de ha egyszer ez az igazság. Viszont - bár egyre inkább nem úgy tűnik - ez egy nyitott fórum, akkor jövök ide, amikor akarok, akár tetszik, akár nem. Röhöghetsz tovább, ha már hozzászólni nem tudsz. :gonosz:
Minek szóljak hozzá? A moziban sem beszélnek a film alatt. :troll:
 #137489  Szerző: markfelt

nekem úgy tűnik, kicsit elházsártosodtál.

örülök, ha maradsz, csak némi ellentmondásba keveredtél, de úgy látom, van itt még kognitív disszonancia bőven. :)
 #137488  Szerző: Glenn

admin írta:nyilván nem reagálok, a vállaltan meggyőződéseseknek ugye minek. remélem, továbbra sem fognak neked csalódást okozni viktorék.
Nyilván nem reagálsz, mert vállaltan elfogult vagy és nem tudsz. Na de szerencsédre van a Youtube... :hehe:
admin írta:amúgy tudtad, hogy nem kötelező idejárni? csak mert írogatod itt, hogy szar az egész. felmerül a kérdés, őszintén, mit is keresel itt?
Hát igen, jellemzően liberális retorika. Akinek más a meggyőződése, húzzon el innen, mi?
Csongii írta:Mindig jókat röhögök rajta. Milliószor leírta már, hogy mekkora libsi bolsi stb, ilyen és olyan ez a fórum, de azért csak ide jár.
A röhögés legalább megy neked, ez is valami...
Valóban leírtam sokszor, de ha egyszer ez az igazság. Viszont - bár egyre inkább nem úgy tűnik - ez egy nyitott fórum, akkor jövök ide, amikor akarok, akár tetszik, akár nem. Röhöghetsz tovább, ha már hozzászólni nem tudsz. :gonosz:
 #137477  Szerző: Csongii

admin írta: amúgy tudtad, hogy nem kötelező idejárni? csak mert írogatod itt, hogy szar az egész. felmerül a kérdés, őszintén, mit is keresel itt?
Mindig jókat röhögök rajta. Milliószor leírta már, hogy mekkora libsi bolsi stb, ilyen és olyan ez a fórum, de azért csak ide jár.
Erről pedig egyértelműen kukac jut eszembe.
Vadász, vadász....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 262
  • 263
  • 264
  • 265
  • 266
  • 517