RADIOSITE Fórum

• Lánchíd Rádió

#149866  Szerző: oldman

Igaz! Egyik sem jó!
 #149859  Szerző: mihalylovics

oldman írta:Az előzőt nem ismertem , mert vagy 2 éve nem hallgattam ezt a rádiót, de most belefüleltem és borzalmasan gyenge a szignálpark. A Kossuth rádió modernebb dinamikusabb. Valamelyik haver csinálhatta ezt.
Csak a hírarculat új, a többi még mindig rémes, a régi hírekhez hasonlóan. Nem haver csinálta, hanem a régiek egyes források szerint azért ilyen pocsék hangminőségűek, mert, fogalmazzunk úgy, kétes forrásból származnak. Az új is, szerintem egy sima, készen vett cucc. A Kossuth meg egyszerűen :vomit: , mind tartalmilag (ld. full elvakultság), mind arculatilag. Modern? Na ne. Dinamikus? Még annyira se.
 #149858  Szerző: oldman

Az előzőt nem ismertem , mert vagy 2 éve nem hallgattam ezt a rádiót, de most belefüleltem és borzalmasan gyenge a szignálpark. A Kossuth rádió modernebb dinamikusabb. Valamelyik haver csinálhatta ezt.
 #149856  Szerző: mihalylovics

Végre új hírarculat, a telefonvonalminőségű régi helyett... Egész jó lett. Csak ezt a station voice-t felejtenék már el...
 #137497  Szerző: comet

LuciFerko írta:
Zorro90 írta:Csintalan műsora az Esti hídfő. Elvileg most megy, de gyakorlatilag még csak zene szól.
UPDATE: Megszólalt Csintalan
Csintalan annyira nem Orbán fan.
Volt idő mikor nagyon fan volt... :S
 #137493  Szerző: LuciFerko

Zorro90 írta:Csintalan műsora az Esti hídfő. Elvileg most megy, de gyakorlatilag még csak zene szól.
Csintalan annyira nem Orbán fan.
 #137492  Szerző: Zorro90

Csintalan műsora az Esti hídfő. Elvileg most megy, de gyakorlatilag még csak zene szól.
 #137483  Szerző: comet

A " Munkatársak" címszó alatt töröltek mindenkit. Csíntalan Sándor melyik műsort vezette? :S
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 46