RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#137666  Szerző: Csongii

a 103,9-en sugárzó rádió változatlan programmal, és célkitűzésekkel várja hallgatóit
Ez a baj, akkor a főleg itt elhangzottak alapján. :unott:
 #137557  Szerző: Csongii

Érdekes az biztos....
 #137555  Szerző: djlacee

hd írta:Végül is az elgondolás nem rossz: http://www.juventus.hu
Na de a megvalósítás...
 #137525  Szerző: markfelt

ezernyi hibát lehetne felsorolni, de nem kezdek bele az okoskodásba. meggyőződésem, hogy itt teljes újjáépítés kell, vagy roló.
 #137510  Szerző: oldman

Én leginkább a zenét nem értem a Juvén. Az, hogy a '80-as, '90-es évekből válogatnak szerintem nem lenne rossz gondolat. Ott kezd fura lenni a kínálat, amikor valami csöpögős, kedves, nyálas magyar döbbenet jön.
Most a reggelt hallgatom és erről sem tudom eldönteni, hogy milyen akar lenni. Kéne Ákos mögé még egy-két szerkesztő. Ákos egy vidám, harsány fickó, de ez a rádió lapos. Renit nem kéne erőltetni , mint műsorvezetőt. Hírben jó. Az MTI híreket meg el kéne végre hagyniuk.
Minden hétvégi promot az összes műsorvezetővel felmondatják, aztán azokból szinte szavanként vágják össze. Ettől még nem lesz jobb a rádió.
Az egész annyira szürke , lapos , erőtlen, hogy még az amúgy gyors dinamikus dalok (amikből nem túk sok van egymás után), sem pörgetnek fel. Nem reménytelen, de ebben így szerintem nincs is több.
 #137508  Szerző: álnokfutó

admin írta:bár ez inkább az inforádió érdeme (szerencséje?), semmint csak a juventus szégyene, de azért beszédes, hogy leelőzte őket az infó 15+-ban:
http://radiosite.hu/index.php?option=co ... Itemid=143
De, ez a Juventus szégyene... Mondjuk kis hallgatottsággal is lehet üzletileg eredményes és nyereséges, de csak szigorúan a hallgatottságot nézve most kellene kivágni a Kalácskát és sleppjét, de sürgősen, mert láthatólag ez a Slágerrádió2 arculat és programming nem jött be...
 #137304  Szerző: ügynökséges

kukac írta:
roxyfun írta:Azért tudnék tartani egy gyors talpalót a Juvi zenei szerkesztőjének hogy mégis milyen zenéket kellene be tenni a rotációba. Back Street Boys, Sabrina, Boney M megamixek, és még sorolhatnám. Na ezek méltók lennének egy 26 éves rádióhoz.
"Azért tudnék tartani egy gyors talpalót a Juvi zenei szerkesztőjének hogy mégis milyen zenéket kellene be tenni"
- hiaba no, megiscsak tizmillio zenei szerkeszto orszaga vagyunk...
Nem bonyolult téma a rádiózás. Olyan mint a foci... :D
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 260