RADIOSITE Fórum

• Politika

#137535  Szerző: asr27

Kép
 #137522  Szerző: szemilan

Kilencmilliónyi hamis százeurós volt a Fidesz ifjúsági tagozatának elnökénél

:o :o :o

A Keleti pályaudvaron érték tetten a múlt héten a Fidesz ifjúsági tagozatának elnökét, amint hamis pénzt próbált elsózni egy férfinak – értesült az Index. A rendőrök elfogták a menekülő Veress Áront, majd a lakásán 30 ezer euró hamis pénzre bukkantak. A fideszes politikus azt mondta vallomásában, hogy egy moldáviai férfitól kapta a hamis bankjegyeket, sajnálja, hogy csőbe húzták. A bíróság elrendelte a letartóztatását.

http://index.hu/belfold/2015/02/11/penz ... ress_aron/
 #137520  Szerző: szemilan

A teljes közúthálózat is fizetős lehetne
A matricabevételek emelésével kapcsolatos lehetséges forgatókönyvek között ez a lehetőség is szerepelt. Elvetették, ám nem biztos, hogy véglegesen.

http://www.kisalfold.hu/belfold_hirek/a ... e/2417343/
 #137519  Szerző: szemilan

admin írta:ugyanúgy kérdem a többiektől is, aki kormányt akar váltani mindenáron, hogy mégis kire akarja leváltani? milyen párt legyen hatalmon? (nem neveket kérek, bár az is ok) mi a cél? miért gondolja azt, hogy jobb lesz, hogy lehet jobban kormányozni a mostaninál?
Részemről teljesen mindegy, hogy ki van kormányon és hogy hívják. A lényeg az, hogy a magas fizetéséért cserébe mit tesz le az asztalra.
Illetve ha már 2/3-os többségben vannak, akkor a maradék 1/3-ot igen is hallgassák meg és ne csak röhögjenek és szarjanak rá a másikra, mert hogy úgy is mindenben mi döntünk.

Éppen ezért én szigorítanám a törvényeket ez ügyben, hogy fontos dolgokban ne tudjanak a nagy hatalom birtoklása esetén önkényesen változtatni.
Büntetném a párton belüli "szavazógép" jelenséget. (ha szabad így fogalmazni) A párton belül igen is alakuljon ki egy közös vélemény, amit bár apróbb fenntartásokkal, de minden párttag elfogad, egyetért vele. Ne egy ember nyomja át a saját akaratát egy egész párton. (Fideszen belül akadt rá példa, hogy saját párttagjukat büntették amiatt, hogy másként szavazott)

Hogy van-e értelmes párt jelenleg, aki kormányképes lenne? Ez jó kérdés. Én 3 pártot, vagy nagyobb független képviselői létszámot látnék szívesen, 2 párt mellett. Az arányok nagyon fontosak, a kétharmad már párszor leszerepelt szerintem.
 #137518  Szerző: szemilan

admin írta:agyonragoztuk ezt. :)

http://mno.hu/belfold/visszaesett-a-fid ... ik-1272319

maradás, vagy lelépés kérdésnél ez is latbanyom egy keveset nálam. kívánom, hogy bárki is lesz hatalmon, oldja meg az ország problémáit, de ebben én nem szeretnék részt venni semmilyen tekintetben.

Erre csak az tudom mondani, hogy: Hol vannak még a választások?? (hogy értse mindenki, addig még sok minden változhat)
 #137517  Szerző: markfelt

agyonragoztuk ezt. :)

http://mno.hu/belfold/visszaesett-a-fid ... ik-1272319

maradás, vagy lelépés kérdésnél ez is latbanyom egy keveset nálam. kívánom, hogy bárki is lesz hatalmon, oldja meg az ország problémáit, de ebben én nem szeretnék részt venni semmilyen tekintetben.
 #137516  Szerző: asr27

admin írta:egyébként az összefogást hogy érted? összefogni a közjó érdekében, vagy összefogni a romák ellen?

csak mert előbbi lehetetlen, utóbbi meg 40-es évek. játszani sem szabadna ilyen gondolatokkal.
Előbbire értem, a jelenlegi diktatúra ellen, a közjó érdekében.
Ne viccelj már, miért akarnék a romák ellen összefogni?
Még egyszer leírom: Nem vagyok fajgyűlölő, csak belátom, hogy a romákkal nem lehet mit kezdeni, mert ők maguk nem akarnak beilleszkedni, illetve nem akarnak dolgozni, tisztességes életet élni. Persze van kivétel, de 70 százalékukra ez vonatkozik.
 #137515  Szerző: markfelt

ugyanúgy kérdem a többiektől is, aki kormányt akar váltani mindenáron, hogy mégis kire akarja leváltani? milyen párt legyen hatalmon? (nem neveket kérek, bár az is ok) mi a cél? miért gondolja azt, hogy jobb lesz, hogy lehet jobban kormányozni a mostaninál?
 #137514  Szerző: markfelt

egyébként az összefogást hogy érted? összefogni a közjó érdekében, vagy összefogni a romák ellen?

csak mert előbbi lehetetlen, utóbbi meg 40-es évek. játszani sem szabadna ilyen gondolatokkal.
  • 1
  • 261
  • 262
  • 263
  • 264
  • 265
  • 517