RADIOSITE Fórum

• Class FM

#137564  Szerző: kondalyuk

Szerintem a kifejtős rész elég halk, főleg az előző ütős verzióhoz képest. Ma bakiztak egy jó nagyon délben, elcsúsztak a szignállal egyel előrébb, aminek következtében lement nyersen az óraindító.
 #137544  Szerző: egon2

Sakál írta:Egyetértek. Elég gusztustalan ez a cikk, legalább annyira, mint az, hogy döngetik a mellüket, hogy mi vagyunk az ország leghallgatottabb rádiója, meg a mi reggeli műsorunk a leghallgatottabb. Hát melyik lehetne még az bammeg?!

Lehetne a Petőfi reggeli műsora is a leghallgatottabb,elvégre az is országos lefedettségű rádió.
 #137533  Szerző: hd

Frissítették a hírblokkok arculati elemeit. Egész jók, egy kis Wise Buddah utánérzésem van. A top of the hour is új, azt viszont nem tudom hova tenni, különösen a végét - http://www76.zippyshare.com/v/P0GVna1C/file.html
 #137113  Szerző: Sakál

Harsányi Leviéknek a Deejay Bolondokháza c. műsorában is ez volt a bed 2003-ban. Akkor jónak tűnt :-D
 #137038  Szerző: kukac

Csak engem idegesit a staying alive-bol vagott bed? Ez milyen mar?
 #136436  Szerző: kukac

Retro reggel? Miert kell ezt? Van valami apropoja?
 #136426  Szerző: Nickman

kukac írta:Mi-a-holdkoros oregisten tortent a classon? Profilt valtottak? Tedd fel a kezedet-cellovoldes diszko, aztan grandmaster flash?!?!
Lemaradtam valamitol?
Megvan miért. Facebook oldalukról: "Milyen a "retro" reggel, bírjátok?"
 #136425  Szerző: kukac

Mi-a-holdkoros oregisten tortent a classon? Profilt valtottak? Tedd fel a kezedet-cellovoldes diszko, aztan grandmaster flash?!?!
Lemaradtam valamitol?
 #136185  Szerző: szabogabor10

103,3 OFF.
  • 1
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 510