Hozzászólásaim NEM a Radiosite.hu tulajdonosainak illetve üzemeltetőinek álláspontját tükrözik. Ha mégis, azt a hozzászólásban jelzem.

Pasa írta:Ki nem szarja le, hogy kit oszt meg Putyin? A libsik elintézték, hogy tőlük függjünk energetikai téren. Most lavírozni kell, hogy legyen itthon energia. Ezt teszi Orbán. Nem haverság, hanem üzlet. És ki nem szarja le az EU-t?ez az első alkalom, hogy jelentősen eltérsz a fidesz álláspontjától. nem is vagy olyan meggyőződéses!
szemilan írta:Fejbe vertek ma, vagy mi? A liberálisok tetteivel magyarázod Orbán intézkedéseit?Azt se tudod, miről beszélsz. Meg vagy ütve a mai politikai esemény miatt. Oké, értem, nem lehet könnyű. Reggelre magadhoz térsz, gondold végig, talán rádöbbensz. Ha nem, akkor meg ajánlom a dokit, talán nem lesz nagy a baj...
Aha értem, ez neked sem tetszik így kell valami magyarázat. Vagy hová tűnt az Orbán mindörökké gondolkodásod?
Pasa írta:Ki nem szarja le, hogy kit oszt meg Putyin? A libsik elintézték, hogy tőlük függjünk energetikai téren. Most lavírozni kell, hogy legyen itthon energia. Ezt teszi Orbán. Nem haverság, hanem üzlet. És ki nem szarja le az EU-t?
szemilan írta:Te mondtad.Mit is? Ja, index, te is utálod. Akkor meg minek idézgeted???
Pasa írta:Sajnos sok hülye van, akinek fogalma sincs, mi történik körülötte. "Putyin nyet (magyarul), Paks 2, kösz nem", meg hasonló butaságok. Kíváncsi lennék azért, hogy ezek az észlények mi a fenét csinálnának, amikor nem lenne gáz és villany...
Szerencsére ezt nem fogjuk megtudni, de ezt is saját sikerként fogják majd hangoztatni.
Egyébként meg azorbán: 1. hazaáruló, mert az egykori megszállókkal szövetkezik, 2. hazug, mert a jelenlegi szövetségest (EU + USA) hátbatámadja, 3. maffiózó, mert atom- és gázbizniszt csinál saját zsebre a mi pénzünkből, 4. diktátor, mert nem kérdezett meg senkit sem erről (pl. Józsit meg Ica nénit a sarkiból, merőktuggyák).
UGYE?
szemilan írta:Nem tudom mit akar a Jobbik, de már kezd nekem is elegem lenni ebből. De sajnos a sok birka őket fogja választani.Nem vagyok jobbikos, na de az indexet meg inkább hagyjuk...
http://index.hu/velemeny/2015/02/17/eze ... _a_jobbik/
Pasa írta:Különben miért is birka, aki mást választ?mindenki birka, biztosan feltűnt már.