RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#137745  Szerző: Wolfman

Bocsi, nem állt szándékomban veszekedni bárkivel is, csak kíváncsi voltam. :)
 #137744  Szerző: LuciFerko

:gülü2:
 #137742  Szerző: roxyfun

Nem mindegy mikor indult? A lényeg hogy volt. Felejthetetlen nyarak jutnak róla eszembe. Én 1999-től tudom de lehet hogy még korábbi az indulás, nem tudom pontosan. Szerintem sem érdemes ezen vitázni. Azért köszönöm hogy Likoljátok az emlék oldalt.
 #137741  Szerző: markfelt

a fene emlékszik már.
 #137740  Szerző: Wolfman

admin írta:ezen ne vesszetek össze, mert a roxy kommunikációjában is volt egy kis trükk. a megújulásra időzítették a 10 éves évfordulót. azért fogalmazok így, mert akkor már 11 évesek voltak. egyet elcsaltak, hogy nagyobbat durranjon...
És ez a megújulás mikor volt? Nem igazán követtem anno a Roxy-t.

Közben rákerestem, és egy 2008-as cikket találtam erről, szóval ez így még zavarosabb...
 #137737  Szerző: markfelt

ezen ne vesszetek össze, mert a roxy kommunikációjában is volt egy kis trükk. a megújulásra időzítették a 10 éves évfordulót. azért fogalmazok így, mert akkor már 11 évesek voltak. egyet elcsaltak, hogy nagyobbat durranjon...
 #137734  Szerző: Wolfman

Pasa írta:Ha ekkora fanok vagytok, tudhatnátok, hogy 1995 óta volt Roxy...
Nem '96 óta?
 #137721  Szerző: Glenn

Ha ekkora fanok vagytok, tudhatnátok, hogy 1995 óta volt Roxy...
 #137697  Szerző: roxyfun

Csongii írta:Dobtam rá like-t, már csak a Funkagenda & Mark Knight szám miatt is. :) :)
Köszi. Jól esik hogy te nem fikázod le az ötletemet. Fent fogom tartani az oldalt, folyamatosan posztolhattok zenéket, én is fogok. Én ezen a rádión nevelkedtem szerintem ennyi jár az emlékének.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 332