RADIOSITE Fórum

• Politika

#137772  Szerző: Glenn

Kép
 #137770  Szerző: Glenn

szemilan írta:
admin írta:szerintem szakadás lesz
Jót tenne a pártnak, illetve az országnak is.
Így van. Lenne két Fidesz (az egyik persze más néven), és az egyik kormányozna, a másik meg lenne az ellenzék. :hehe:
 #137768  Szerző: asr27

Kép
 #137765  Szerző: szemilan

admin írta:http://m.hvg.hu/itthon/20150224_Illes_Z ... a_Fidesz_e

szerintem szakadás lesz
Jót tenne a pártnak, illetve az országnak is.
 #137750  Szerző: Glenn

admin írta:vége a kétharmadnak. mostantól nem lehet kampányolni azzal, hogy diktatúra van, viszont nem lehet kizárni se az ellenzéket a döntéshozatalokból.
Igazából tavaly áprilisban történt csoda, hogy kétharmad lett, ez most várható volt. Egyébként nincs jelentősége, nem nagyon lesz már kétharmados törvényre szavazás. Egyéb döntésekhez meg továbbra sem kell az ellenzék.
Kész Zoltán győzelmét most diadalként, "megsemmisítésként" értékelik a baloldalon. Maradjunk annyiban, hogy a megsemmisítéstől messze volt, de a legszebb, hogy pártszinten a Fidesz győzött. Emellett komoly megtévesztés is történt, hiszen folyamatosan nyomták, hogy a jelölt független. Ezzel szemben baloldali jelöltről beszélhetünk, így nyilvánvaló, hogy jó pár százalékot nem kapott volna meg, ha ezzel mindenki tisztában lett volna...
 #137749  Szerző: Glenn

Csongii írta:Nem akartam ennél többet, mert úgyis csak kötekedsz, így inkább bedobtam egy kis poént, de te még ezt sem vetted észre. :lol:
Az a baj, hogy nem látod a különbséget a kötekedés és a vita között. Sőt, a poén és a suttyóság között sem... :x
 #137743  Szerző: Csongii

Pasa írta:
Csongii írta:Ne bántsátok már, láthatjátok a pár hozzászólással ezelőtti képen, hogy egy egész parkja van, mit mondana mégis?! :D :D
Ennyire futja neked? Nem akarsz hozzászólni? Vagy csak nem tudsz?
(utóbbi)
:troll:
Nem akartam ennél többet, mert úgyis csak kötekedsz, így inkább bedobtam egy kis poént, de te még ezt sem vetted észre. :lol:
 #137732  Szerző: szemilan

A kisalfold.hu olvasóinak (mai) szavazatai:

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Ezt a veszprémi választás kapcsán tették fel.
  • 1
  • 253
  • 254
  • 255
  • 256
  • 257
  • 517