RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#137856  Szerző: markfelt

Pasa írta:Nekem konkrétan a különböző amerikai sorozatok és az On The Spot furcsa. Előbbiekkel tele a sáv, utóbbi egy igényes, nézhető ismeretterjesztő sorozat, csak furcsa egy fiataloknak szóló pörgős csatornán. És kellene sok-sok zene, főleg mainstream éjfél körül, vagy utána.
az on the spot szerintem jó a petőfi tv-n is, nekem csak az nem tetszik, hogy már kizárólag ismétlések vannak. a zenével meg az a baj, hogy a youtube kinyírta a zenecsatornákat.

a patinás music tv egyszerűen ostoba szennyfos lett, a viva németországban már nem 24 órás, itthon offol a musicmix, megszűnt nemrég 3 magyar zenecsatorna, a kábelszolgáltatóknál a viva van és kész. nagyon szomorú ez, egyedül a digi lát még benne potenciált (sok vendéglátóhellyel, kocsmával vannak szerződésben, ha nem meccs megy a digisportról, akkor music channel vagy hit music. és ez így van jól.)
 #137828  Szerző: mlaszlo

admin írta:szerintem nincs nagy gond vele. az a38 műsorok, koncertműsorok jók, a magazinok talán jók lesznek (a rádió stábja készíti), a sorozatok is elfogadhatónak tűnnek. nem zenecsatorna, de én nem is számítottam arra. bár ettől még klipek lehetnek pl. a böngészőben, vagy a műsorok között.
Én nem látom rajta azt a nagy megújulást, amivel le lehetne kötni a célcsoportot. Most is hasonló az esti sávja az M2-nek, az A38 ami új.
Ugyanakkor A38 közvetítések eddig is rendszeresen mentek az M1-en és a Dunán is és a nézettség alapján nem voltak olyan kimondottan népszerűek. Este 9 órási sávban másfél órás beszélgetős műsor nem tudom mennyire jó ötlet. Főleg hogy minden nap lesz. Ennyi műsoridőt megölteni tartalommal nem egyszerű. Reggel rádióban se tudják sokszor, hogy mivel töltsék ki a megszólalásokat.
 #137809  Szerző: Glenn

Nekem konkrétan a különböző amerikai sorozatok és az On The Spot furcsa. Előbbiekkel tele a sáv, utóbbi egy igényes, nézhető ismeretterjesztő sorozat, csak furcsa egy fiataloknak szóló pörgős csatornán. És kellene sok-sok zene, főleg mainstream éjfél körül, vagy utána.
 #137806  Szerző: markfelt

szerintem nincs nagy gond vele. az a38 műsorok, koncertműsorok jók, a magazinok talán jók lesznek (a rádió stábja készíti), a sorozatok is elfogadhatónak tűnnek. nem zenecsatorna, de én nem is számítottam arra. bár ettől még klipek lehetnek pl. a böngészőben, vagy a műsorok között.
 #137796  Szerző: Glenn

Akkor nem értem a reagálásodat. Nem érdekelnek a nappali műsorai sem. Tehát akkor mely műsorok nézhetők szerinted, illetve mit nézel, amikor nem MTV-t?
Abban egyetértek veled, hogy rossz dolog a köztévét kormánytévéként működtetni, de ez sajnos nálunk hagyomány. Én fenntartom, hogy egyébként mind filmek, mind dokumentum és ismeretterjesztő, mind pedig sportműsorok terén az MTVA veri az összes kereskedelmi tévét. De ha egálban lennének, akkor is hatalmas ütőkártya az, hogy nem kell folyton a reklámokat nézni vagy kényszerből zappolni. :yes:
 #137794  Szerző: Zorro90

Pasa írta:éjjelnappalbudapest, nyalóvilág, anyátokközt
Pont ezeknek a műsoroknak már a címétől is a rosszullét kerülget, RTL-t csak pár külföldi sorozat (elsősorban krimisorozatok) és nagy ritkán egy-egy film miatt nézek.
Az MTVA nem politikai műsorait elég gyakran nézem, pont azért is, mert sokkal érdekesebbnek, értékesebbnek tartom ezeket. Ezután gondolom ezeknek is kevesebb hely marad a 4 csatornán, mert az egyiket teljesen a hírműsoroknak szentelik. Nem azzal van bajom, hogy ez a kormány használja erre a célra az egyik közszolgálati tévéadót. Akármilyen színű hatalom tenné ezt, ugyanez lenne a véleményem.
 #137790  Szerző: Glenn

Zorro90 írta:Ezek szerint megérjük, hogy éjjel is valami menjen az M1-en, ne csak a sípolás meg a tesztábra.
Hát már ideje lenne, ha lenne éjjel is műsor. Az MTVA egyetlen csatornája, ahol éjjel csak színes csíkok vannak.
Zorro90 írta:Bár majd csak akkor, amikor már a nappali műsoruk sem fog érdekelni sokakat (pl. engem sem).
Naja, ezzel beálltál a sorba. :D
Néha azért kapcsolj már oda, kulturálódnál kicsit.
Amúgy ezek után nem értem, minek neked éjjel M1? Van RTL, heló! Nézheted a kedvenceid ismétléseit, éjjelnappalbudapest, nyalóvilág, anyátokközt...
:troll:
 #137784  Szerző: Zorro90

Itt már fent van az M1 mint hírcsatorna első napi programja:
http://tv.animare.hu/default.aspx?c=1&t=20150315
Utolsó két sor:
00:00 Himnusz
00:02 Éjszakai program
Ezek szerint megérjük, hogy éjjel is valami menjen az M1-en, ne csak a sípolás meg a tesztábra. Bár majd csak akkor, amikor már a nappali műsoruk sem fog érdekelni sokakat (pl. engem sem).
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 235