Érdekes, én nem vettem ilyet észre.
Amúgy ezért nem energiatakarékost kell venni, hanem LED-est.

Amúgy ezért nem energiatakarékost kell venni, hanem LED-est.

noartist írta:Annyira sikeres volt az a kibaszott rezsicsökkentés, hogy az utóbbi időben egyre hígabb a gáz, valamint a villany is pislákol (nyilván tesznek a hálózat felújítására). Nem csak az EON-nál probléma, más szolgáltatónál lévő ismerőseim is panaszkodnak, hogy villog a villany rendszeresen, meg a gázkazán lefullad néha, annyira hígítva van a gáz.se a tévék, se a számítógépek, se a hűtők, se semmi.
A villanyos esetért nagyon harapok, mert az iszonyatosan drága energiatakarékos égők nem szeretik, ha ingadozik........
noartist írta:Annyira sikeres volt az a kibaszott rezsicsökkentés, hogy az utóbbi időben egyre hígabb a gáz, valamint a villany is pislákol (nyilván tesznek a hálózat felújítására). Nem csak az EON-nál probléma, más szolgáltatónál lévő ismerőseim is panaszkodnak, hogy villog a villany rendszeresen, meg a gázkazán lefullad néha, annyira hígítva van a gáz.Hígított gáz?! Mivel?
A villanyos esetért nagyon harapok, mert az iszonyatosan drága energiatakarékos égők nem szeretik, ha ingadozik........
djlacee írta:Annyi nem elég indoknak, hogy moderátor vagyok, és MEGKÉRTELEK?Vááá...
Pasa írta:Annyi nem elég indoknak, hogy moderátor vagyok, és MEGKÉRTELEK?djlacee írta:Ha rajtam múlna, szabályzat se lenne. Helyette az lenne, hogy: "ha szépen megkérlek, levennéd?"Válaszom: "persze, ha megindokolnád, hogy miért".
djlacee írta:Ha rajtam múlna, szabályzat se lenne. Helyette az lenne, hogy: "ha szépen megkérlek, levennéd?"Válaszom: "persze, ha megindokolnád, hogy miért".