RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#137913  Szerző: roxyfun

Sziasztok.
Mint ahogy tegnap már megpendítettem a hírt egy Roxy-s emlék rádió kapcsán. Érkeztek rá vélemények olyanok mint például: "Milyen tartalommal tölteném meg a rádiót?" Sok sok Roxy zenével első sorban és ha megy a dolog, van hallgató, van rá igény akkor majd műsorokat is indítanék. Volt még egy vélemény ami számomra nem fura mert valahol igaza van a kedves fórumozónak. Idézem a véleményét: "Ne kezdjük már megint. Számtalan ilyen volt, és mind elhalt."
Hát igen ez így van! De első sorban miért halt el? Azért mert a kutyát sem érdekelte, hogy az az illető mit próbál össze rakni amatőr szinten a hallgatóknak.
Kérdezem én, hogy a Roxy csapata akik a megszűnésükig jelen voltak azok most hol vannak? Próbálkoznak egy internetes adással a Roxy emlékére?? Pedig nem drága, olcsóbb mint frekvenciát bérelni. Tehát szánalmas ez a helyzet, hogy mi amatőrök próbálunk egy emlék rádiót készíteni annak a rádiónak amelyen oly sokan felnőttünk.
Aki a leírtakkal egyet ért az keresse fel a Roxy Classic emlék oldalt a legnagyobb közösségi oldalon.
 #137909  Szerző: lalu84

frekivadasz írta:
roxyfun írta:Sziasztok
Tudom nem ide illő név de a Sztár Fm megszűnése után elindult egy emlék rádió. Mit szólnátok ha a Roxy emlékére is indulna egy ilyen kezdeményezés?
Milyen tartalommal töltenéd meg?
Támogatom a kezdeményezést! :yes: Miért ne? Semmi veszteni való nincs már ezzel!
Ui: Nagyobb élet van ezen a topikon mint a más meglévő rádióknál :)
UI 2: Ami a mixemet illeti,lehet hogy az agyon játszott music fm-es zenéket használtam fel részben,de ha ma is menne a roxy lehet hogy ők is ezeket a mai slágereket játszanák! Én csak érdekesség képpen linkeltem be a mixeket.
 #137906  Szerző: frekivadasz

Tudom nem ide illő név de a Sztár Fm megszűnése után elindult egy emlék rádió. Mit szólnátok ha a Roxy emlékére is indulna egy ilyen kezdeményezés?
Milyen tartalommal töltenéd meg?
 #137903  Szerző: Csongii

A jelenlegivel mi a probléma, amit indítottál?
 #137901  Szerző: djlacee

Ne kezdjük már megint. Számtalan ilyen volt, és mind elhalt.
 #137900  Szerző: roxyfun

Sziasztok
 #137880  Szerző: Attis

lalu84 írta:http://www12.zippyshare.com/v/ODQNwvCX/ ... w.facebook
A mix első fele a Music FM-en agyonjátszott számok. A második fele tech-house. Az utóbbi szerintem még egy "dance"-rádiónál is elég erős el/le-kapcsolási faktor lenne napközben.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 332