RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#137959  Szerző: Wolfman

Én javaslom műsorvezetőnek a Baróti Star TV-s Sanyikát! :D
 #137957  Szerző: lalu84

roxyfun írta:Mivel ez csak egy ötlet volt nem konkrétan szeretném megcsinálni. Mert ezt így nem lehet. Csak is a negatív dolgokat soroltátok el. Nem azt mondtam hogy Roxy Rádiót csinálok hanem csak egy emlék rádiót. De hagyjuk nektek ilyet nem lehet. Nektek semmi nem jó, semmi nem felel meg, mindenbe bele köttök. El is ment a kedvem az egésztől. Azt emlék oldalt fent tartom és ennyi.
Borzalom mi van itt :hit: Ne hallgass senki irígy begyepesedett emberekre,csináld azt ami jól esik neked aztán dobj az értelmesebbeknek egy linket :yes:
 #137950  Szerző: roxyfun

Mivel ez csak egy ötlet volt nem konkrétan szeretném megcsinálni. Mert ezt így nem lehet. Csak is a negatív dolgokat soroltátok el. Nem azt mondtam hogy Roxy Rádiót csinálok hanem csak egy emlék rádiót. De hagyjuk nektek ilyet nem lehet. Nektek semmi nem jó, semmi nem felel meg, mindenbe bele köttök. El is ment a kedvem az egésztől. Azt emlék oldalt fent tartom és ennyi.
 #137948  Szerző: Glenn

asr27 írta:Annyira ostoba vagy
Tényleg, te majom?
Te még kaviccsal hajigáltad a csattogós lepkédet, mikor a Roxy adott. Mit is tudhatsz te erről a rádióról, gyenge elméjű szarfazék... :twisted:
A Roxy egy mainstream (hogy a hülye ánglius meghatározást használjam) zenei rádió volt. Azok a zenék szerinted mennyire aktuálisak ma?
Te kötekedő betegagyú... :gülü2:
 #137946  Szerző: asr27

Pasa írta:Mindet játszotta már más rádió is.
Annyira ostoba vagy... Rengeteg olyan zene szólt a Roxyn, ami sem akkor, sem azóta soha nem volt hallható más Magyarországon sugárzó rádiókban. Még a szintén Dance stílust képviselő Rise FM-en és a Radio Face-en sem.
 #137936  Szerző: Glenn

Arról nem is beszélve, hogy mik azok a "roxy zenék"? Tíz év zenei anyaga? Esetleg valamelyik zenei stílus? Mindet játszotta már más rádió is. Ha az egykori Roxyban játszott zenékre gondolsz, akkor ez a rádió retro lesz és olyanoknak szólna, akik ma már vagy egyáltalán nem hallgatnak zenei rádiót, vagy pl. még Music FM-et hallgatnak (jellemzően a 30-40 közötti korosztály). :shock:
 #137934  Szerző: frekivadasz

Bocsánat, hibáztam. A kérdést úgy kellett volna feltennem, hogy ez hogyan fog kinézni a gyakorlatban? Pontosítok: ki(k) fogjá(k) ezt 24/7-ben csinálni hobbiból? Honnan, miből lesz studio, technika? Ezek fenntartása és üzemeltetése? Artisjus / MAHASZ? Hirtelen ilyen jelentéktelen kérdések jutottak csak eszembe.

Ugye nem olyat szeretnél, hogy Pistike bejelentkezik otthonról a gamer pécéjéről windows mixert használva a kis 300 forintos electret mikrofonjával?
 #137933  Szerző: roxyfun

Lenne kívánság műsor! Azért több mint 10 évnyi Roxy zenéből bőven lehet válogatni. Lenne friss zenéket felvonultató sláger lista. Lenne interaktív típusú műsor amibe bevonnánk a hallgatókat is. Lehet ajánlani műsorokat is. Milyen műsorokat hallgatnának szívesen a közönség.
 #137923  Szerző: frekivadasz

Vélemény? Szerintem ez egy kérdés volt, és pontosan a "majd műsorokat is indítanék" részre volnék bővebben kíváncsi. Nem piszkálódásból, hidd el, pont itt dől el, hogy sikeres lesz, vagy sem.
Az online zenelejátszók száma minden létező stílusban konvergál a végtelenhez, és akkor az egyedileg szerkeszthető streaming szolgáltatásokról még nem is beszéltünk. Csak zenével semmire se mész, még akkor sem, ha azok 'roxy zenék'.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 332